reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecność

reklama
a ja wczoraj zamiast w pracy wyladowalam na oddziale. pojechalam ze swoimi skurczami na ktg, pomimo ich bolesnosci i czestotliwosci sprzet nie zanotowal nic ciekawego, ale zapis tetna malego nie podobal sie ledarzowi na tyle, by zostawic mnie na probie oksy- cos- tam... No i okazalo sie, ze jest ok. I wrocilam do domku, ciagle w stanie kondensacji.

a w ogole to mam skurcze, stwianie maciczki i bole krzyza od dobrych trzech dni, i to w sumie ciagle! ja nie wiem, czy jesli mi wody nie odejda nie przeocze momentu gdy trzeba bedzie jechac do lekarza... ach jej, to czekanie...

ej a jak to jest z ta torba do szpitala? jak sie jedzie bo sie mysli ze juz sie rodzi to od razu do izby przyjec sie zabiera ta torbe? bo nie chce wyjsc na idiotke :)

no ja swoja torbe mam ciagle w bagazniku :laugh:
tylko zastanawiam sie czy nie wziac jeszcze jednej, z prowiantem, bo teraz kurde to jestem glodna jak doslownie nigdy przez te 9miechow...!!

kropecka my weszliśmy bez torby, bo do końca nie wiedziałam czy to wody mi odeszły i nie chciałam sobie wstydu robić, ale pani na izbie po wszystkich formalnościach kazała się przebrać, więc mąż poszedł po nią do samochodu.

reklama
Do góry