reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecność

też sie zastanawiałm gdzie Biedronę wcieo

kate kochana głowa do góry - ja mam też wszytstkiego dosć. a najbardziej mnie wkurza moja mama, która po wielkiej gigantycznej kłótni i praktycznie rozstaniem na nowo zakochala się w moim ojcu i zachowuje się jakby miała 16 lat.... ech szkoda gadac

reklama
KASIACZEK DZIĘKI ZA WSPARCIE :) :)

TY SIE TEZ NICZYM NIE PRZEJMUJ MAMA WRESZCIE PRZEJRZY NA OCZY A TY MASZ JUZ SWOJĄ RODZINĘ I ONA TERAZ JEST DLA CIEBIE NAJWAŻNIEJSZA

kate nie dołuj się...ja tez się zdołowałam,ale do tego to mam milion powodów:)))i codziennie ich przybywa...głuszek nie czaję?a gdzie helunia się podziała???

bo moja mama przeżywa druga miłość do mojego starego (a żarli się przdetem niesamowicie, w co wciągneli oczywiście mnie i moja siorę) a teraz nagle - już jest kochany tatuś i ona zachowuje się tak jakby rozum postradała - co tu do czajenia???

A ja melduje swoją nieobecnośc od dziś do 30 VIII (laptopa jednak nie biorę, musi zostac w Krakowie :mad:) - będzie mi was bardzo brakowało. Moze się nie zanudz ew tej Rabce i nie zamorguje mjeje zakochanej mamy (a swoją dorga jak ona wytrzyma bez swojej miłość 2 tygodnie ;D ;D)

reklama
Kate ale mi przykro ze nie mam jak pomóc bo chyba w takich sytuacjach to najlepiej sie wygadac i wyzalic.
Przepraszam ze Cie tak wywołuje ale jak długo sie nie odzywasz to poprostu czegoś mi brakuje ;D
Poza tym BB to właśnie te stale Głuszek Ty trini a+t Gosiek Biedrona te ciągle obecne, bo oczywiście i My pozostałe takie z doskoku.Ale jak ktoś wcześniej pisał was jest tu codziennie i duzo wiec jak którejs brak to robi sie dziwnie ;D

Do góry