reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecność

A ja sie wybralam na spacer i jak zdazylam zejsc to zaczelo padac i musialam sie wracac hehe, a Alenka zglupiala i nie wiedziala o co chodzi ;)

reklama
A my dzisiaj mieliśmy znowu objazdowke. Ania chyba bedzie kochala jezdzic autem ;) Normalnie kochane z niej dzieciatko. Tylko spala w autku i miala wszystko gdzies, a matka latala jak głupia ;)
Ja wyjeżdżam jutro wieczorem. Tomek mnie przekonuje żebym sobie wzięła komputer, żeby się z wami nie rozstawać :) ale ja jednak nie wezmę kompa ze sobą. Chcę nacieszyć się dziećmi i trochę odpocząć. Najwyżej później ponadrabiam ;) ale będę za wami tęsknić.
No i spotkamy się z a+t+? :) bo jade w jej okolice. Pogoda nie musi być super, byle tylko non stop nie padalo.

ja ostatnio nadrabialam czas kiedy nie widzialam sie z rodzina ale jeden brat wyjechal sam, a drugi z siostra i mama wiec jestesmy sami z moim tata (ktory nie wrocil jeszcze z pracy :/// ) Olafkiem i do dzisiaj z mezem, ale zlapal jakiegos wirusa wiec go wyslalam do rodzicow
podsumowujac, jestem z synkiem sama i zagladam na babyboom ;D

reklama
Do góry