reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecność

reklama
O widze, ze Wy tu temat goraca poruszacie - u nas na termometrze bylo dzis 46 stopni. W domu jest w tej chwili 29 - latamy z Alunia prawie na golaska (prawie robi duza roznice ;))
anitko, strasznie Ci wspolczuje, naprawde, ale wierze, ze wszystko sie dobrze skonczy :) Wiktorek Kropecki tez w koncu wyszedl z chorobstw :)

Heksa - zaproszenie dalej aktualne ;) - ja cały sierpień i wrzesień siedze w domku ( teraz niedługo wyjeżdżam)
a ja lubię burze ;D - u mnie Ania to piszczy - jak cos grzmi i błyska ;D

upaly dlugo sie juz utrzymuja
tutaj jest roznie dwa dni bylo pochmurno,cieplo i troche deszczu,ale od wczoraj znowu cieplo ;D

u nas na razie przestało nie ma deszczu ale wieczorkiem i rano grzmiało.
A ja podobnie Gosiek jak Twoja Ania reaguje na burze ;D tylko jeszcze pod koc uciekam
Na dworze gorąco a w domku mamy 21stopni.

u nas tragedia - nadal
wczoraj wieczorem w domu miałam 36 stopni
dzisiaj rano w domku 30 stopni
Ja się w nocy tak spociłam , ze cała kołdrę i poduszki wywaliłam na balkon - Mirek podobnie ( rano go przebrłam bo był cały mokry i poduszki też) - teraz MIrek przepaca Romana poduszkę ;D - a Roman śpi na jaśku ;D

ponoć dzisiaj wieczorem ma padać - mam nadzieję
Heksa zazdroszczę ci tehj temperatury. Ja liczę na to, że jak we wtorek pojadę do Polanicy Zdrój, że tam temperatura będzie podobna do twojej.
Heksa a czy ty nie mieszkoasz w okolicach Polanicy???

reklama
Kuwra, u mnie w domu też 30 stopni, choć okna szeroko pootwierane. Zaraz wyeksmituję Jakuba na balkon :-)

Do góry