reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecność

gluszku, i tu cie wytropilam! dzielna dziewczyno! byle do przodu!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)

PS moze moge juz gratulowac??????????

jejku, ale wyczekany dzidzius z tej Marysienki :) swoja droga - sliczne imie! :) :) :)

reklama
no i jestem z powrotem. Ktg plaskie, szyjka się nie ruszyła. W poniedziałek kłada mnie na patologii bo mała trochę sie mniej rusza ale pewnie jeszcze nie będą wywoływać bo z taką szyjka to nic nie da.... normalnie załamka.... takze dzis i jutro jeszcze w domku a od poniedziałk uw szpiatlu. Jest świetnie jednym słowem.....

głuszek, na pewno sie doczekasz swojej Marysi. Najwazniejsze zeby sie zdrowa urodzila. Moze ci cc zrobia jak szyjka sie nie ruszy?

GŁUSZEK 06.06.06 MASZ BYĆ ROZDWOJONA BIN SALA BIM })i({

moze to coś pomoże ::) ::) ::) ::) :laugh: :laugh: :laugh:

oj gluszek, sie naczekasz!! Trzymamy kciuki za Marysienke - oby byla zdrowa i za Ciebie - zebys miala jeszcze duzo sil, cierpliwosci i wytrwalosci

o kurde...ja mam tu straszne zaległości...sorka głuszek,ze taka pipa ze mnie i na którymś wątku napisałam,żetylko czekam aż się rozdwoisz,że sprawdzam codziennie czy to już...kurde ależ ty musisz bidoku miec przez nas wszystkie ciśnienie...przepraszam:(

reklama
Do góry