reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niechniana ciąża

Nie wiesz jak to jest się uwiklac w związek z osobą toksyczną, jak bardzo długo potrafią się ukrywać, mydlić oczy i manipulować. Nie biorą na swoje ofiary normalnych pewnych siebie dziewczyn tylko zakompleksione.
Mnie byly facet bil, myślisz, że zrobił to po pierwszej randce ? Nie, zrobił to po ponad roku związku ;)

I już po tym incydencie powinnaś odejść. Zrobił raz, zrobi i drugi.

reklama
czasem bywam w Gliwicach
😁😁😁 To moje rodzinne miasto. Niestety teraz bywam tam rzadko, zwłaszcza że nie mam prawka 😞 W każdym razie zostawiam ślad, bo obok mnie fajne tereny zielone i spacerowe, zalew Chechło, Świerklaniec (bardzo duzy park, staw, kaczki, polany do pobiegania i posiedzenia na kocu, place zabaw, lody i gofry i nawet obiad można zjeść).....jakby któraś z Was miała ochotę oderwać się od codzienności i zabrać Malucha w takie miejsce, może udałoby nam sie zgadać, zawsze w dwójkę łatwiej 😉 Bardzo luźna propozycja bo wiadomo, dostosować się z czasem niełatwo, ale na wszelki wypadek podrzucam info 😉

😁😁😁 To moje rodzinne miasto. Niestety teraz bywam tam rzadko, zwłaszcza że nie mam prawka 😞 W każdym razie zostawiam ślad, bo obok mnie fajne tereny zielone i spacerowe, zalew Chechło, Świerklaniec (bardzo duzy park, staw, kaczki, polany do pobiegania i posiedzenia na kocu, place zabaw, lody i gofry i nawet obiad można zjeść).....jakby któraś z Was miała ochotę oderwać się od codzienności i zabrać Malucha w takie miejsce, może udałoby nam sie zgadać, zawsze w dwójkę łatwiej 😉 Bardzo luźna propozycja bo wiadomo, dostosować się z czasem niełatwo, ale na wszelki wypadek podrzucam info 😉
Eh, i przepraszam za tą odskocznię. Nie chcę absolutnie zmieniać tematu. Czytałam wątek i taki pomysł mi przyszedł, że w sumie dobrze by było czasem móc sie spotkać poza forum, kto ma możliwość. Więcej nie "spamuje" i mocno ściskam wszystkie matki przygniecione macierzynstwem. Ja Was bardzo dobrze rozumiem 😘

Eh, i przepraszam za tą odskocznię. Nie chcę absolutnie zmieniać tematu. Czytałam wątek i taki pomysł mi przyszedł, że w sumie dobrze by było czasem móc sie spotkać poza forum, kto ma możliwość. Więcej nie "spamuje" i mocno ściskam wszystkie matki przygniecione macierzynstwem. Ja Was bardzo dobrze rozumiem 😘
Dla mnie ten pomysł jest super!i faktycznie może pomóc w rozwiązaniu problemu zmęczenia macierzyństwem😀 Pozdrawiam!!

Co do zawodnej antykoncepcji, to jest w Polsce świetne, legalne i stuprocentowe wyjście. Wazektomia. No, ale do tego trzeba być w związku z MĘŻCZYZNĄ, który jest partnerem, nie egoistą, rozumie, obserwuje i widzi, jak czuje się jego partnerka umęczona ciążą, połogiem i opieką nad maluchami.
Jak kilka poprzedniczek zastanawia mnie po co chodzić do łóżka z kimś, kto nie wkłada w rodzinę tyle samo co ja? Po co w ogóle być z kimś takim?

reklama
Do góry