pieszczoszka1988
Jestem mamusią
anik piesio boski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nil na Barf jest już 6 lat i zdrowy jak końFlaurka wszystko doczytuje, czasami nie pisze bo mi rece opadaja ;-))
A tak serio to nie rozumiem Twojej mamy bo jesli ja to interesuje, to jej pasja to dlaczego nie wystawiac, robic tego legalnie? nie zarobi ale bedzie w tym siedziala po uszy
No i nayrlane chowanie kotow...dla mnie mioty i rodzenie to meczenie kotki, dodatkowo kotka meczy sie w trakcie ruji, wrecz bardzo sie meczy psychicznie i fizycznie dlatego tez polecane jest sterylizowac. Kocice wysterylizowane sa pozbawione ryzyka powstania wielu chorob, np ropomacicza...
Czyli mowiac w skrocie koty wykastrowane i wyster zyja dluuzej!
AS zazdroszcze konia, kocham! Piekne, czyste i moglabym calowac po paszczy
Uczylam sie kiedys jezdzic, ale pozniej braklo warunkow i sie skonczylo
POkaz psiury!
Co do Barfu..Twoje psy nigdy nie mialy po tym sensacji zoladkowych? MOja Poila zje cos swiezego i ma biegunke i pierdzi smierdzaco..
pięknaAs fotki i filmiki super, kilka razy miałam okazję pojeździć (trochę za dużo powiedziane no ale ) na koniu - świetne uczucie Myśle, że jak Krzyś będzie chciał, to będzie uczył się jeździć Co do rodowodów - nie wypowiadam się, bo byłam (i nadal się uważam za) dumną właścicielkę najukochańszej kundelki na świecie pomimo, że została z moimi rodzicami
Zobacz załącznik 518482
Zobacz załącznik 518483
Dla psa mięsa nie dobierasz tylko dajesz co pod ręka masz.kugela w marketowych suchych karmach jest wlasnie tyle miesa, ok 4%.
My Royala kupujemy albo rozne inne bardzo dobrej jakosci karmy.
Zero pierdzenia, biegunek itd.
Ten caly BARF...chyba wiecej czasu zajeloby mi kupowanie i dobieranie miesa dla psa jak dla nas;-))
No i Pola by mi sie przekrecila i zasrala mieszkanie