reklama
kugela Ori tylko w kantarze i na uwiązie jak widać .A obie dziewczyny bardzo szczęśliwe
flaurka a to fotka specjalnie dla Ciebie ,ale to z moim poprzednim koniem ,którego dzierżawiłyśmy .
I jest też Kubuś na swoim ulubionym kucyku
nauka jazdy .Kuba ma 3 latka
Tak jak widać .My koniarze z krwi i kości
Nawet błoto nam nie straszne
flaurka a to fotka specjalnie dla Ciebie ,ale to z moim poprzednim koniem ,którego dzierżawiłyśmy .
I jest też Kubuś na swoim ulubionym kucyku
nauka jazdy .Kuba ma 3 latka
Tak jak widać .My koniarze z krwi i kości
Nawet błoto nam nie straszne
Mysio ona bardzo ładnie jeździ i w terenie i na ujeżdżalni .Hala dla niej też jest niestraszna i uwielbia lążownik .Kotek jej się włącza gdy może sobie pogalopować bo zapomina wtedy kobieta o wszystkim.Pędzi galopem przechodząc do cwału wręcz i potrafi tak 50 -70 kółek zrobić zanim się 1 raz zatrzyma .
Kobieta z charakterem i musi się wybiegać .
A tak serio to jest na tyle spokojna ,że Kubuś od kilku tygodni wolty i ósemki na niej w stępie i kłusie robi .Mam nawet filmiki jak jeździ ,ale nie są zgrane na kompa
Jak uproszę młodą i mi załaduje to wkleję poczynania konne mojego młodszego dziecia
Kobieta z charakterem i musi się wybiegać .
A tak serio to jest na tyle spokojna ,że Kubuś od kilku tygodni wolty i ósemki na niej w stępie i kłusie robi .Mam nawet filmiki jak jeździ ,ale nie są zgrane na kompa
Jak uproszę młodą i mi załaduje to wkleję poczynania konne mojego młodszego dziecia
Flaurka
Fanka BB :)
As - ja jestem Konik z krwi i kosci, ale na pewno nie koniarz
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-das - ja jestem konik z krwi i kosci, ale na pewno nie koniarz
Mysiochomis
:*
As to super że zwierz ma swój wypracowany charakter bo po dluższym czasie to już nawet Ty wiesz czego sie spodziewać po Koniczku
ja niestety hoduje zwierzęta cofnięte w jakimkolwiek rozwoju więc im to tylko kopulacja w głowie więc charakterków nie uświadczę szkoda :/
No i pogoń Córę aby jak najprędzej film mogły my ujrzeć
ja niestety hoduje zwierzęta cofnięte w jakimkolwiek rozwoju więc im to tylko kopulacja w głowie więc charakterków nie uświadczę szkoda :/
Klaudia siedzi obok i się zastanawia czy chce kawę ,czy herbatę .Jak się zastanowi to filmik do sieci wrzuciAs to super że zwierz ma swój wypracowany charakter bo po dluższym czasie to już nawet Ty wiesz czego sie spodziewać po Koniczku
W takiej sytuacji będzie najwcześniej jutro.
Już jest jutro to i filmiki są
to druga somodzielna jazda Kubusia
Kuba_Ori - YouTube
Ori_piruety - YouTube
Ori_galop - YouTube
to druga somodzielna jazda Kubusia
Kuba_Ori - YouTube
Ori_piruety - YouTube
Ori_galop - YouTube
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
As świetne zdjęcia ! aż miło się ogląda ! Buziak z konikiem słodki sama bym mu dała buziaczka Nie wiem jak się można brzydzić zwierząt Są czyściejsze niż ludzie -taka prawda.