reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze zwierzątkowo.

AS - ja jezdzilam i w bikini ale to nie o siodlo chodzi ale o oglowie i prowadzenia konia :tak:

Niestety nie moge teraz na szybko znalezc mojej fotki w neglizu, gdzie byloby conieco widac, znalazlam tylko to:

Ostatnia edycja:
reklama
kugela Ori tylko w kantarze i na uwiązie jak widać .A obie dziewczyny bardzo szczęśliwe :-D:-D:-D

flaurka a to fotka specjalnie dla Ciebie ,ale to z moim poprzednim koniem ,którego dzierżawiłyśmy .:-D:-D

I jest też Kubuś na swoim ulubionym kucyku

nauka jazdy .Kuba ma 3 latka

Tak jak widać .My koniarze z krwi i kości :-D:-D
Nawet błoto nam nie straszne :szok::rofl2::rofl2::rofl2:

super, AS :-)Ale z Flaurka o tej porze to troche przegiecie - zeby przez te fotki dziewczyna nie miala dzis koszmarow w nocy ;-)

Mysio ona bardzo ładnie jeździ i w terenie i na ujeżdżalni .Hala dla niej też jest niestraszna i uwielbia lążownik .Kotek jej się włącza gdy może sobie pogalopować bo zapomina wtedy kobieta o wszystkim.Pędzi galopem przechodząc do cwału wręcz i potrafi tak 50 -70 kółek zrobić zanim się 1 raz zatrzyma .:-D:-D:-D
Kobieta z charakterem i musi się wybiegać .
A tak serio to jest na tyle spokojna ,że Kubuś od kilku tygodni wolty i ósemki na niej w stępie i kłusie robi .Mam nawet filmiki jak jeździ ,ale nie są zgrane na kompa :baffled:
Jak uproszę młodą i mi załaduje to wkleję poczynania konne mojego młodszego dziecia :-p:-p

As to super że zwierz ma swój wypracowany charakter bo po dluższym czasie to już nawet Ty wiesz czego sie spodziewać po Koniczku :p
ja niestety hoduje zwierzęta cofnięte w jakimkolwiek rozwoju więc im to tylko kopulacja w głowie :p więc charakterków nie uświadczę :p szkoda :/

No i pogoń Córę aby jak najprędzej film mogły my ujrzeć :p

As to super że zwierz ma swój wypracowany charakter bo po dluższym czasie to już nawet Ty wiesz czego sie spodziewać po Koniczku :p
ja niestety hoduje zwierzęta cofnięte w jakimkolwiek rozwoju więc im to tylko kopulacja w głowie :p więc charakterków nie uświadczę :p szkoda :/

No i pogoń Córę aby jak najprędzej film mogły my ujrzeć :p
Klaudia siedzi obok i się zastanawia czy chce kawę ,czy herbatę .Jak się zastanowi to filmik do sieci wrzuci :-D:-D
W takiej sytuacji będzie najwcześniej jutro.

reklama
Do góry