reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zwierzątkowo.

reklama
Wikasik - ale super ten Wasz Wigor :-D

Jesli chodzi o nas to jak dotad zlewka totalna - raz wachnela na sekunde Olivera po naszym powrocie ze szpitala i od tej pory udaje, ze go nie widzi. Jak mamy to rozumiec? :confused:

Pieszczoszka - ja fanka yorkow zdecydowanie nie jestem ale czesto widzialam/slyszalam, ze yorki tula sie do niemowlat i ich bronia. Slodkie to :-)

U nas relacje pies-dziecko super. Czasem polize malego po stopce, czasie spaceru zdarza mu sie sprawdzic, czy w wozku wszystko ok. Jak wracamy do domu i "liczy" domownikow, to Robercika tez szuka.
Problem jest z zabawkami... Interesuja go bardzo, choc jeszcze ich prawie nie ma. Wie, ze nie jego, bo jak ukradnie, to leci od razu na ogrodek :p az sie boje, co bedzie za jakis czas, jak dziecko i zabawki rozpelzna sie po domu. Teraz mamy malenki dom i nie ma mozliwosci, by jakis kat ogrodzic i przeznaczyc dla maluszka, jak planowalismy przed wyprowadzka z poprzedniego miejsca.

Pieszczoszka york to terier czyli było nie było pies zadziorny.Dla dziecka to raczej mops jeśli chcesz coś z małych lub np labrador z dużych choć te są za młodu bardzo żywiołowe.Owszem możesz trafić na miłego yorka ale większość z nich raczej nie dla dzieci .

wikasik - mysle, ze w kazdej relacji dziecko-pies beda jakies "sprzeczki" o zabawki, jak to u "rodzenstwa" ;-):-D

Ja teraz mam w domu takie szczenię yorka :wściekła/y: normalnie uduszę kiedyś tą chińską piszczałkę (oczywiscie w przenośni) już zdążyła nasikać mi do butów, pogryźć książki zabytkowe teściów, sika i sra gdzie popadnie... A za te moje buty to już dostała nauczkę ode mnie... no i codzienne piski z pokoju obok od 5.00 rano przez siedem godzin mnie juz dobijają... nawet papugi mnie przestały irytować.

my mamy yorka ponad 2 lata i jest to najukochańszy piesek jakiego dotąd miałam i w życiu się nie zgodzę z tymi opiniami że yorki złośliwe, szczekliwe itd bo jak właściciel psa wychowa taki on będzie bez względu na rasę, temperament i charakter. Nasz jest kochany, usłuchany, szczeka tylko jak ma powód a Oliwiera pilnuje od pierwszych jego chwil w domku:tak: wystarczy się przyłożyć i poświęcić czas na ukształtowanie pieska w pierwszych miesiącach życia a na pewno dzięki temu będzie się mieć wspaniałego towarzysza!:tak:

Zgdzam sie Marta, po prostu ludzie maja tendencje do robienia z psow zabawek, a z malym psem latwiej zapomniec, ze to pies i ze trzeba go ulozyc i jak psa, a nie pluszaka traktowac.

Wkleje wam, jak czesto nasze karmienie wyglada, akurat zdjecie mocno nieciekawe, ale nie moglam nic sensowniejszego znalezc, bo zazwyczaj w dzien karmie malucha sama i nie ma fotografa ;)

karmienie_wigor.jpg

reklama
Do góry