reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
wiec opisuje reakcje psa na dziecko
Weszliśmy do domu z mała(byla w foteliku) Pies zaczął nerwowo sie krecic wiec polozylam fotelik na podłodze.. pies podszedł i zaczął wąchać fotelik a pozniej spojrzał na mała... hehe co jak co ale byl zdziwiony. Po moze 2 minutach poszedł i sie położył później jak karmiłam mała usiadł grzecznie koło mnie i patrzyl na Laurunie
Weszliśmy do domu z mała(byla w foteliku) Pies zaczął nerwowo sie krecic wiec polozylam fotelik na podłodze.. pies podszedł i zaczął wąchać fotelik a pozniej spojrzał na mała... hehe co jak co ale byl zdziwiony. Po moze 2 minutach poszedł i sie położył później jak karmiłam mała usiadł grzecznie koło mnie i patrzyl na Laurunie
majorka_p
Zaangażowana w BB
Moje bydle (mamy Pit Bulla), już zostało przetestowane pod kontem dzieci. Okazało się że ten pies sam doskonale wie że dzieci są słabe i delikatne. Pozala się szarpać i bić dzieciom (niekoniecznie dorosłym). Jest strasznie cierpliwy. Najbardziej mnie rozczulił jak był u nas taki roczny chłopczyk który uczył sie chodzić. Pies podtrzymywał go żeby nie upadł, a jak się młody przewrócił to się schylał dziecko łapało go za kłaki i podnosił. Jest też świetny jako alarm jak dziecko się zaczyna tylko wybudzać to przychodzi patrzy się maślanymi slepiami i cichutko popiskuje.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
:-(Dzis po 13 latach odszedł mój największy przyjaciel Atosek :-(
Carmella
Mama Marcela :)
pieszczoszko wyrazy wspolczucia...:---(
reklama