reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE ZWIERZAKI

Mam nadzieję że za miesiąc będie OK, że po prostu MIrek jest teraz za mały.
Nie martwicie sie u was na pewno będzie dobrze ;)

reklama
my tez bedziemy musieli troche przemusztrowac nasza kicie, bo ostatnio patrze, a ona............
kiciawlozku.jpg

super sobie legowisko znalazla, nie? ;) paskuda jedna, na szczescie jeszcze materacyk zapakowany w folie lezy na nim narzuta, ale chyba inna sypialnie musi sobie kicia znalesc....

no ja swoje koty to gonie juz od kilku miesiecy, przez jakis czas mialam posciel polozona a na to narzute i mimo ze staralam sie je odganiac to i tak ta narzuta cala doslownie w siersci byla. az strach pomyslec co bedzie z posciela. to dla mnie jak narazie najwiekszy problem jaki mnie czeka po urodzeniu dziecka, bo my mamy tylko jeden pokoj :(

my mamy dwa pokoje wiec niby wystarczy zamknac drzwi......tyle ze tam jest sypialnia i jadalnia i salon w jednym, a drugi pokoj to pracownia i jego atrakcyjnosc polega na.......KOMPIE ;D
maz ma polecenie, zeby po moim pojsciu do szpitala wyczyscic nasze lozko z siersci, zmienic posciel i nie wpuszczac kota, ma tez poscielic dla malucha i juz pod zadnym pozorem nie wpuszczac kotka.
To bedzie dla nas tez ciezkie przejscie bo to jest taki pieszczoch a my mamy miekkie serca hehe

no dla mnie to tez nie jest latwe ale kurcze, nawet ja w takiej poscieli bym nie chciala spac bo by mnie wszystko kłulo

jakos sobie poradzimy z naszymy sierciuszkami, ciezkie czasy dla nich ida ;D
a jak dzieciaki podrosna to sie zacznie ciagniecie za ogonki hehe ;)

no ja na to czekam, Wiktor to taka moja swoista zemsta na kotach za te wszystkie potluczone rzeczy i nieprzespane noce :) mam nadzieje ze da im porzadnie poopalic :)

moj brat jak mial dwa lata to sie zemscil na kocietach..........chwycil takie dwa, wsadzil do wiadra z woda i rzucil.........nie wiem jakim cudem nic mu nie zrobilam w tym momencie, chyba dlatego, ze rodzice zaczeli martwic sie o jego psychike, ze niby trauma do konca zycia jakby sie dowiedzial, ze jest morderca kotkow.
na szczescie ofiary przezyly ;)

reklama
No to wasze zwierzaczki beda musialy zmienic tryb zycia i dac pierwszenstwo dzieciaczkom:)Ja nie mam zwierzatek wiec na razie nie ma problemu.Moze kiedys sprawe sobie rybke:):):)

Do góry