reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE ZWIERZAKI

reklama
ja mam nadzieję, że u Mirka to chwilowe - i że jak za miesięc lub dwa jak się trochę wzmocni to mu to przejdzie.
Nie chciałabym się rozstawać z Aresem - bo jest wspaniałym pieskiem, ale zdrowie - a nawet życie Mirka jest dla mnie ważniejsze. To było straszne - brak słów, żeby to opisać. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Boze Gosiek to co piszesz jest po prostu straszne!!!
Ja nie mialabym komu oddac mojej Aiowy i nawet bym nie chciala bo bym sie bala...a ja jestem taki okrutny alergik i teraz boje sie ze i alej moze cos byc:(:( no ale jak co to nasza moze isc bez problemu do drugiego pokoju i stekac nie bedzie...
Mam nadzieje ze wszystko dobrze sie ulozy za miesiac!!! bardzo mi przykro:(:(

a ja sie wlasnie doluje bo moje szczurki juz maja bardzo kiepsko...2 maja juz ponad 2 latka i maja prawo , ale widac ze juz sa na dniach...i niewiele im zostalo...:(:(

moim 2 latka stuknie jakos zaraz po wakacjach. narazie sie jeszcze trzymaja ale jedna juz troszke wylysiala. niestety zbliza sie nieuniknione :/

Ja nieznosze jak sie tak dzieje...szczegolnie jak pada blednik itd...dzis to tak ryczalam ze nie moglam przestac mimo iz wiem ze to normalne ze zwierzatka sie starzeja...ale jak sie widzi jak sie mecza to to naprawde boli :(:(

mi jest jeszcze zal bo od jakiegos czasu wytworzyla sie u nich hierarchia i ta biedniejsza, bardziej chora jest nieco odrzucona i taka smutna siedzi sobie w kacie klatki, tamta jej do jedzenia praktycznie nie pozwala dojsc i generalnie smutno patrzec :(

reklama
Doskonale wiem o co ci chodzi!
Ja mam tak samo bo te 2 co juz maja tak ciezko to sa maltretowane przesz mlodziutka:( musze jej dokupic jakas druga z ktora bedzie mogla swirowac bo tamtym biedaka skacze po glowach, zabiera jedzenie i ogolnie sie jakby zneca:( nie sadze by robila to specjalnie ale ona po prostu tego nie rozumie ze one potrzebuja juz spokoju i ciaglego spania...a ona mloda energiczna i chce sie bawic...tak wiec w najblizszym czasie czeka mnie zakup 2 szczurkow:):)

Dzis kupilam im Gerberka bo juz maja klopoty z papaniem bidulki:(

Do góry