reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE ZWIERZAKI

reklama
wczoraj szlismy na spacer z adasiem, bylismy tuz kolo domu, humory dopisywaly i nagle huk...
zobaczylam jak moj mialek biegnie w strone krzakow ciagnac za soba pupe i tylnie lapki :((((( potracil go samochod... Sk... przetracil mu kregoslup i nawet nie zwolnil... :(((((((((((((((((((((((( Dziewczyny, o malo nie umarlam. Mialek zdychal mi na rekach, nawet nie piszczal. Mam tak wielkiego dola i tyle w sobie zlosci, ze... :((((( mam nadzieje, ze gosciu rozwali te swoja za...sta fure, wczoraj zyczylam mu najgorszego... Wierzcie albo nie, nie ma drugiego kota z takim charakterkiem, jaki mial moj kot. Tak mi dzis pusto... nie drapal do pokoju rano ani nie upomnial sie o puszke, ani nie przyszedl zeby mu okno w kuchni otworzyc... Ja p..., pochlastam sie chyba :((((((((((((((((((((((((((
dwa dni temu zrobilam mu zdjecie, jak spal...

nie umiem poruszac sie po tym nowym forum, tyle tu zmian, nie wiem, jak sie wkleja zalaczniki... sprobuje...

o jezu :((( jest mi strasznie przykro :(( jakbym dopadla takiego sk... to bym go chyba zabila :( zreszta dzisiaj jak przechodzilam na pasach z wozkiem prawie mnie rozjechal jeden wariat. jechal ponad 100 i nawet nie zwolnil. gdybym nie przebiegla przez jezdnie to by mnie zabil :( az mi sie rece trzesly potem ze strachu.

wesolutka biedactwo bardzo Ci wspolczuje :no: :no: :no:
nienawidze takich ludzi, mialas racje zyczac mu najgorszego, dolaczam sie do tego... a niech sobie roz...... o drzewko ten samochodzik...

reklama
Do góry