reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE ZWIERZAKI

trini - boski labradorek - dopiero dzisiaj tutaj dotarłam
wybór super - będziecie bardzo zadowoleni. Mój Ares ( golden) - to dosłownie pozwala Mirkowi na wszystko - nawet nie wścieka się jak ten mu wyciąga zabawki z buzi. :-D:szok::-D - nie mówiąc już o wspinaczkach.
Mirek teżjaet nim zachwycony i nawet już mówi na niego Ares ( czasami zdrobni ;-))

reklama
trini super psiaczek :)
moja sunia tez pozwala na wszystko Bartusiowi ale najgorsze jest to sprzatsnie no stop po psie juz nie wyrabiam - czasami mam ochotke ja na dwor wywalic w koncu to nie jest kanapowiec ale potem wymiekam bleee

kasiaczek no właśnie najgorsze jest sprzątanie. Pełno sierści się wala i ciągle tylko zamiatam. No, ale cóż :-) Kochamy te nasze psiaki. Ja tylko czekam na lato kiedy będzie zrobiony ogródek i wtedy większość czasu tam będziemy przebywać :tak: Będzie cudownie :-)
W ogóle to nasz piesek dużo rozumie, ale czasami nie chce słuchać :-( Tresuję go od kilku dni i widać postępy :tak: Ale to jeszcze trochę potrwa zanim będzie naprawdę posłuszny...

Do góry