reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zmartwienia

Dziś przyszedł do mnie mojej sąsiadki syn (chodzi do 3 klasy) i mówi, że za długo nie może u nas posiedzieć, bo nic nie powiedział cioci (opiekunce), bo ona śpi z jego młodszym bratem...
Bez komentarza

reklama
Mi to się poprawi nastrój , jak pójdę zaraz do gina i się okaże, że wszystko ok. Noo i oczywiście jeśli mi po drodze moje wspaniałe spodnie nie spadną :) trzymajcie się dziewczyny.

całokształt i wogóle sama nie wiem
muszę się poprzytulać do męża może mi przejdzie ale wróci dopiero o 23 :(
tak ogólnie chce mi się wyć
pogoda szarobura ptasia grypa w pobliżu
biorę dziekankę bo przez 5 miesięcy musiałabym siedzieć w szpitalu na praktykach a teraz to wylęgarnia zarazków sezon grypowy nie chcę nic złapać
tata czuje się oki ale wyniki nieza dobre

ahhhhhhhhh

Oj a mnie to nic nie pomaga...jakoś tak mnie dopadła jesienna depresja i mocno mnie trzyma...
źle mi jak cholera...dobija mnie szkoła...pogoda i jeszcze kilka innych rzeczy...

reklama
Do góry