reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zmartwienia

reklama
Boję się... Mam od kilku dni dość mocne bóle brzucha. Kłucia z boku lub ból w podbrzuszu... Tak szybko nagle zaczął rosnąć- może to dlatego. A wizyta dopiero na 17.10 :( Mam nadzieję że z dzidzią wszystko jest w porządku...

wodniczka22 pisze:
Kaśka74 pisze:
Dziewczyny, a co się dzieje z moniką_pk? Dawno nic nie pisała. Wiecie coś, może na gg rozmawia?

Kurde nic nie wiem...dawno się nie odzywała to prawda...mam nadzieje ,że wszystko u niej OK

Z Monią wszystko w porządku, ja z nią rozmawiam na GG, więc nie martwcie się :). Dzidzia rośnie, zresztą ostatnio Monia pisała w wątku dotyczącym szkoły rodzenia, bo jako pierwsza z nas uczęszcza już na takie zajęcia :)

Juz mi lepiej celulit mam w dupie............dzidzi zastukal i to mocno:-),teraz nic i nikt nam chyba lepiej humorku nie poprawi.......no moze jakis milion w totka ;)

Mnie też wyszedł celulit, a już było tak ładnie :(. Nic z nim teraz nie robię, potem znowu zacznę się smarować i ćwiczyć, a na razie : " Niech się dzieje wola Nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba. " ;)

sylwia532 pisze:
Juz mi lepiej celulit mam w dupie............dzidzi zastukal i to mocno:-),teraz nic i nikt nam chyba lepiej humorku nie poprawi.......no moze jakis milion w totka ;)
Ale masz fajnie ze stukal. A ja ciagle sie martwie,bo nic nie czuje.Juz mnie bardzo korci zeby isc na usg i sprawdzic co sie dzieje.

monika.g ja pierwsze takie delikatne puk poczulam w 17tyg i 3 dniu(jak pokazywal suwaczek),juz niedlugo i ciebie postuka ze swojego mieszkanka ;)

reklama
Do góry