reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zmartwienia

reklama
Boję się... Mam od kilku dni dość mocne bóle brzucha. Kłucia z boku lub ból w podbrzuszu... Tak szybko nagle zaczął rosnąć- może to dlatego. A wizyta dopiero na 17.10 :( Mam nadzieję że z dzidzią wszystko jest w porządku...

wodniczka22 pisze:
Kaśka74 pisze:
Dziewczyny, a co się dzieje z moniką_pk? Dawno nic nie pisała. Wiecie coś, może na gg rozmawia?

Kurde nic nie wiem...dawno się nie odzywała to prawda...mam nadzieje ,że wszystko u niej OK

Z Monią wszystko w porządku, ja z nią rozmawiam na GG, więc nie martwcie się :). Dzidzia rośnie, zresztą ostatnio Monia pisała w wątku dotyczącym szkoły rodzenia, bo jako pierwsza z nas uczęszcza już na takie zajęcia :)

Juz mi lepiej celulit mam w dupie............dzidzi zastukal i to mocno:-),teraz nic i nikt nam chyba lepiej humorku nie poprawi.......no moze jakis milion w totka ;)

Mnie też wyszedł celulit, a już było tak ładnie :(. Nic z nim teraz nie robię, potem znowu zacznę się smarować i ćwiczyć, a na razie : " Niech się dzieje wola Nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba. " ;)

sylwia532 pisze:
Juz mi lepiej celulit mam w dupie............dzidzi zastukal i to mocno:-),teraz nic i nikt nam chyba lepiej humorku nie poprawi.......no moze jakis milion w totka ;)
Ale masz fajnie ze stukal. A ja ciagle sie martwie,bo nic nie czuje.Juz mnie bardzo korci zeby isc na usg i sprawdzic co sie dzieje.

monika.g ja pierwsze takie delikatne puk poczulam w 17tyg i 3 dniu(jak pokazywal suwaczek),juz niedlugo i ciebie postuka ze swojego mieszkanka ;)

reklama
Do góry