reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

Ja od 2 dni wieczorami ma takie skorcze ze nie wiem jak lezec i do tego straszny bol w pochwie jakby mi ja ktos szpilkami nakłuwał i rozciagał zarazem

Irka właśnie o tym kłuciu zapomniałam... nie mam tak stale ale co jakiś czas. Jest to tak intensywne i nieprzyjemne, że idąc muszę przystanąć np.

reklama
Blumetka juz chyba wie co i jak..

Tak wiem własnie wróciłam od ginka i mam same dobre wiesci!!!!

Moja malutka jest zdrowa a to wczoraj co było wielkosci 4 cm to był poprostu nie opróżniony pecherz moczowy.Dzis nic takiego widac nie było bo Julka sie wysikała!!!!
Dzieki Bogu na strachu sie skonczyło ale co mi sie w głowie kłębiło....jakie mysli miałam cała noc to juz moje......ufffff az mi lzej normalnie jak kamien z serca ze wszystko OK.

Dziekuje za wsparcie bez was byłoby ciezko :-D:-D:-D:-D

Moja malutka jest zdrowa a to wczoraj co było wielkosci 4 cm to był poprostu nie opróżniony pecherz moczowy.Dzis nic takiego widac nie było bo Julka sie wysikała!!!!
Dzieki Bogu na strachu sie skonczyło ale co mi sie w głowie kłębiło....jakie mysli miałam cała noc to juz moje......ufffff az mi lzej normalnie jak kamien z serca ze wszystko OK.

superowo :)

Magni- gratulacje dobrych wynikow, tak trzymac kochana!!!:-)

moni_ju- ciesze sie ze u Ciebie tez dobre wyniki! kurcze ja tez jestem w 33tc czy to naprawde znaczy ze lada moment sie rozpakujemy?!?!?!?! a ta magiczna data zawsze wydawala sie byc taaaaaka odlegla

Blumetka- FANTASTYCZNIE!!!!! nawet nie wiesz jak sie ciesze ze wszytsko dobrze:-):-):-)

no widzisz:tak::tak: musiało być dobrze:-D:-D

moni_ju- ciesze sie ze u Ciebie tez dobre wyniki! kurcze ja tez jestem w 33tc czy to naprawde znaczy ze lada moment sie rozpakujemy?!?!?!?! a ta magiczna data zawsze wydawala sie byc taaaaaka odlegla

:-):-):-)
no niby od 38 tyg mozemy już:tak::tak: a ja bym wolała w 38 a nie np w 40 albo 42:szok:bo to pozniej człowiek bardziej sie denerwuje....szczególnie jak może już urodzić a nie rodzi:-p:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gratulacje dziewczyny z powodu super wyników :-D:-D:-D

A ja sobie tak myślę, że jak mi odstawią te leki na zakończenie 37 tygodnia i że podobno mogę zaraz po odstawieniu urodzić... toż to nie całe 3 tygodnie mi zostały :szok::szok::szok:

reklama
Do góry