reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

reklama
Witam dziewuszki:-)

Spac ne mogłam cała noc tylko myslałam niewiem ale to jakos tak samo sie mysli, bardzo chciałabym zeby wszystko było ok.
Przeleciałam juz chyba cały net i czytałam na temat torbieli u noworodków....nic specjalnego sie nie dowiedziałam ......wszedzie to samo pisza , denerwuje sie jak cholera aby do 16-tej pojade do ginka niech zobaczy co jest dzis jak to samo co wczoraj wiec to torbiel....narazie staram sie myslec pozytywnie.....jak wróce napewno zaraz wam napisze co i jak mam nadzieje ze dzis tylko odbre wiesci beda ode mnie....dziekuje za trzymanie kciuków napewno sie przydadza....

Ciesze sie ze u tych co były na wizytach wszystko OK....

Miłego dnia kochane:-).

hej:tak::tak::tak: ja też już po wizycie...według usg to 33 tydzień (om 32tydz) lekarz powiedział że za 5 tygodni już mogę rodzić:tak: dzidzia ułożona do porodu, serduszko biję ja trzeba:tak: wyniki powiedział że mam tak dobre jak bym w ciąży nie była:-D:-Dogólnie wszystko dobrze:tak:
jak mi powiedział że niby za 5 tygodni mogę już rodzić to się zdziwiłam:szok::szok:ale wolałabym w 38 tyg urodzić bo już strasznie doczekać się nie mogę:-D:-D:-D

Moni_ju, Magni bardzo się cieszę, że wszystko u Ciebie ok :tak::-).

Blumetka trzymam kciuki!!!

ja również!!!

Ja od dwóch dni mam skurcze w łydkach i stopie strasznie mi to przeszkadza... i dokucza mi ból w pachwinie głównie prawej o czym wcześniej pisałyśmy już. Poza tym może być. Na wizytkę wybieram się 5 maja, może będą już jakieś konkrety:sorry:
Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Blumetka-trzymaj się:biggrin2: , wszystko będzie dobrze.
Ja od 2 dni wieczorami ma takie skorcze ze nie wiem jak lezec i do tego straszny bol w pochwie jakby mi ja ktos szpilkami nakłuwał i rozciagał zarazem

reklama
Hej dziewczyny, odebrałam właśnie wyniki badań krwi i moczu i w badaniu bakteriologicznym moczu mam napisane: ogólna liczba bakterii w 1ml moczu wynosi 10^2 - pojedyncze ziarniaki Gram (+). Czy któraś wie, co to oznacza? Miałam mieć też robiony antybiogram, ale za niego oddano mi pieniążki to chyba znaczy, że nie wyhodowano nic groźnego? Pani w laboratorium nie chciała nic powiedzieć, bo powiedziała, że od interpretacji wyników jest lekarz. Wizytę mam jutro, ale fajnie by było wiedzieć już teraz co to takiego. Pomożecie?:)

Do góry