Tacjano, znowu pozwolę dodać swoje 3 grosze mnie przeważnie cały czas wychodził zły mocz ze względu na obecność białka i bardzo obfitą florę bakteryjną, przez co nie dało się zobaczyć elementów morfotycznych, mój gin mówi znów że bakterie będą zawsze a żeby zredukować ich ilość przepisał mi AMOTAKS. To taki antybiotyk, a teraz jak robię wyniki po tej kuracji, to po białku ani śladu, i bakterie gdzieś wsiąkły :-) więc mocz mam spoko jedynie krew mi została :-(
reklama
Nanya
(Samo)dzielna Mama
Ja mam wizytę u mojej gin 8 maja i tak się zastanawiam, czy powinnam się do niej wcześniej, jeśli w badania moczu mi wyszło:
ciała Ketonowe ++ (przedtem nieobecne)
Urobilinogen wzmożony (przedtem w normie)
Na szczęście żadnego białka i glukozy w moczu nie mam, bakterie nieliczne (to przez całą ciążę miałam). Co myślicie?
Na szczęście żadnego białka i glukozy w moczu nie mam, bakterie nieliczne (to przez całą ciążę miałam). Co myślicie?
madziumba
czerwcowa mama 2009
Ja mam wizytę u mojej gin 8 maja i tak się zastanawiam, czy powinnam się do niej wcześniej, jeśli w badania moczu mi wyszło:
Nanya mi wyszły ciała ketonowe +++ (przedtem też nieobecne) reszta w normie Poczytaj co pisały Dziewczyny mnie to uspokoiło , wizytę mam w środę to dam znać co gin powiedział :-).
Tacjana
Czerwcowa mama
basiaw1983_23
Czerwcowa mama 2009
Kabaretka, ładnie odpoczywaj w wyrku!-maleństwu widocznie bardzo spieszy się na świat. Dobrze że to już 8 miesiąc i nie musisz leżeć od samego początku
A ja tez mialam dzisiaj wizyte u lekarza, i niestety nie mam dobrych wiesci dla siebie. Mam skurcze, ktore wymykaja sie spod kontroli i ten tepy bol w kroczu, ktory moze doprowadzic do porodu przedwczesnego. Wiec zalecenie lekarza - LEZEC. Dla mnie to prawie jak wyrok, bo strasznie doluje sie siedzac calymi dniami sama w domu... Mam nie chodzic, bo jak sie nie poprawi to za 10 dni podczas nastepnej wizyty zostane wyslana na patalogie. Dolujace :---(
Trudno, musisz sie poświecic i leżec skoro tak lekarz zadecydował. To juz niedługo więc spokojnie wytrzymasz :-)
Wiecie, że od początku ciąży mam idealny mocz? (Odpukać!!!)
To tak samo jak u mnie :-)
Carmi
Czerwcowa mama 2009
dobry,
czy ktoras z Was odczuwa ostatnio moze takie delikatne, ale wkurzajace niemilosiernie bole w podbrzuszu? Takie troche jakby okresowe, jak mialam na poczatku ciazy. Sa tak od ok 4 dni, moze z raz na dzien, poboli przez dluzszy czas, zestresuje matke i potem spokoj. To normalka?
EDIT: o matko boska, czy ja dobrze swoj liczniczek odczytuje i czy mi sie wlasnie zacza 36tydz????
czy ktoras z Was odczuwa ostatnio moze takie delikatne, ale wkurzajace niemilosiernie bole w podbrzuszu? Takie troche jakby okresowe, jak mialam na poczatku ciazy. Sa tak od ok 4 dni, moze z raz na dzien, poboli przez dluzszy czas, zestresuje matke i potem spokoj. To normalka?
EDIT: o matko boska, czy ja dobrze swoj liczniczek odczytuje i czy mi sie wlasnie zacza 36tydz????
reklama