Tacjano, znowu pozwolę dodać swoje 3 grosze
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam wizytę u mojej gin 8 maja i tak się zastanawiam, czy powinnam się do niej wcześniej, jeśli w badania moczu mi wyszło:
ciała Ketonowe ++ (przedtem nieobecne)
Urobilinogen wzmożony (przedtem w normie)
Na szczęście żadnego białka i glukozy w moczu nie mam, bakterie nieliczne (to przez całą ciążę miałam). Co myślicie?
A ja tez mialam dzisiaj wizyte u lekarza, i niestety nie mam dobrych wiesci dla siebie. Mam skurcze, ktore wymykaja sie spod kontroli i ten tepy bol w kroczu, ktory moze doprowadzic do porodu przedwczesnego. Wiec zalecenie lekarza - LEZEC. Dla mnie to prawie jak wyrok, bo strasznie doluje sie siedzac calymi dniami sama w domu... Mam nie chodzic, bo jak sie nie poprawi to za 10 dni podczas nastepnej wizyty zostane wyslana na patalogie. Dolujace :--
-(
Wiecie, że od początku ciąży mam idealny mocz? (Odpukać!!!)