O to przepraszam jakoś mi się źle przeczytało.Meva ja USG mam dopiero 16.02 buuuu:-(
Ale to już też mniej niż miesiąc. uszy do góry.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to przepraszam jakoś mi się źle przeczytało.Meva ja USG mam dopiero 16.02 buuuu:-(
Fatum jakies dziewczynki- ja wczoraj tez mialam straszne bole brzucha- wylala wlasnie swoje przemyslenia na czerwcu.te po bokach brzucha, to ja mam czesto i tymi sie nie martwie. Ale te wczorajsze, to bylo cos calkiem innego i powiem, ze przezylam maly horror. Byly to bole dosc regularne i takie jakby pulsujace. Potem przeszlo na lewa strone. W ogole zaczely mi miesnie drgac, malo co widzialam na tym monitorze na oczy i nie moglam sie juz skupic na pracy. W pewnej chwili naszlo mnie takie dziwne uczucie, jak podczas miesiaczki, mialam wrazenie, jakby ujscie do pochwy sie rozciagalo/rozwieralo. No i strach wzial gore,