reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

reklama
te po bokach brzucha, to ja mam czesto i tymi sie nie martwie. Ale te wczorajsze, to bylo cos calkiem innego i powiem, ze przezylam maly horror. Byly to bole dosc regularne i takie jakby pulsujace. Potem przeszlo na lewa strone. W ogole zaczely mi miesnie drgac, malo co widzialam na tym monitorze na oczy i nie moglam sie juz skupic na pracy. W pewnej chwili naszlo mnie takie dziwne uczucie, jak podczas miesiaczki, mialam wrazenie, jakby ujscie do pochwy sie rozciagalo/rozwieralo. No i strach wzial gore,
Fatum jakies dziewczynki- ja wczoraj tez mialam straszne bole brzucha- wylala wlasnie swoje przemyslenia na czerwcu.

Tau-i szybko leci ale USG zawsze wydaje mi sie daleko

Meva fajnie ze wszystko ok

Meva dobrze, że jest wszystko w porządku:tak:

Carmi bardzo się cieszę, że masz w końcu to zwolnienie, mam nadzieję, że Ci przedłużą:tak:

A czas mi ucieka niesamowicie szybko, aż się boję że nie zdążę z wszystkim na czas, głównie chodzi o przeprowadzkę..

Dziewczyny ja to wogole nie wiem czy juz bede miala jakies usg,tutaj jezeli jest wszystko okay,to sa bardzo z tym oszczedni,mam nadzieje ze jeszcze tak gdzies kolo 7,8,m,mi zrobia,a i tak chce dzisiaj podzwonic,do klinik jak to jest z tymi 3D 4D ultrasond,moze zrobimy sobie prezent z moim P na walentynki i pojdziemy podejrzec maluszka:-p

Ja w przyszły czwartek mam usg genetyczne. Nie mogę się już doczekać.,bo ostatnio miałam robione takie szybkie usg,żeby zobaczyć jak serduszko. Któraś już miała takie usg?jak ono wygląda?Czy pokażą całego dzidziusia jak zwykle-czy tylko poszczególne organy?i czy widok jest taki jak w normalnym usg?

Witam :]
Też nie mogę się doczekać kolejnej wizyty i usg,a mam je 5 lutego. Poznam już chyba płeć jak maluszek będzie chciał pokazać co tam ma :-). A dzisiaj strasznie się wierci,cały czas czuję że mam ta maleńką istotkę w sobie ,to przepiękne uczucie :-)

lenka 87 to jest usg połówkowe,tak?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lenka to ja to usg mialam chyba dwa tyg.temu w sobote,trwalo kolo 40 minut,i byly bardzo dokladnie sprawdzane wszystkie organy dzidziusia,oraz macica i lozysko, oraz szyjke macicy, wtedy tez najczesciej jest ustalana plec.Ja bylam przedyskutowac wyniki dopiero we wtorek,dzidzius na szczescie ma sie dobrze i mamusia tez,

reklama
Beata1980-dziękuje Ci za odpowiedź już nie moge sie doczekać. Mój S idzie ze mną mam nadzieje,że nie będzie problemu aby uczestniczył w badaniu. Mam nadzieje,że dzidzius jest zdrowy. To badanie troszkę mnie uspokoi. Myślę,że powinniśmy już poznać płeć- wkońcu będe mogła mówić do brzuszka konkretnie.

Ostatnia edycja:
Do góry