reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

To fajnie, bedziesz miec wszystko na miejscu:tak:, a jeszcze jak mowisz na na Altone masz daleko, to lepiej, ze nie musisz jechac taki kawal. Ja mam blisko na Altone, wiec no problem:tak:. Juz bym chciala byc po badaniu, przynajmniej wiedzialabym, kto tam we mnie mieszka:tak:

reklama
A ja od kilku dni jestem coraz bardziej zmeczona. Nie wiem co sie ze mna dzieje ale mogłabym spac po 20h na dobe. Musze zrobic badania krwi bo moze zelazo mi spadło.

Irka ja mam tak samo spie wstaje jem i znow spie nigdy tak sie nie czulam w ciazy Mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu pojade do pl kliniki w Londynie i zrobie wszystkie badania ...

Ja jestem w 15. tygodniu i czuję się już bardzo dobrze. Typowe "książkowe" dolegliwości prawie mnie ominęły. Miewałam nudności ale wymiotów jak na lekarstwo :-D Czasem dokuczały mi bóle głowy i ospałość, mogłam całe dnie zostawać w łóżku. A teraz robie się dwa razy szybciej głodna, niz przed ciążą. Mam więcej energii i zapału przy wykonywaniu codziennych czynności. Moje dobre samopoczucie udziela się również mężowi:tak: Drugi trymestr przyniósł nam obojgu więcej uśmiechu i zadowolenia, czego życzę wszstkim mamuśkom w Nowym Roku:happy:

Ja jestem w 18 tc i czuję się bardzo dobrze. Teraz zaczynam trochę więcej jeść choć i tak jestem strasznie rozerwana między pracą, studiami i dwoma domami :)
Ale jest coraz lepiej, zaczynam czuć ruchy mojego maleństwa:) cudowne uczucie:)

Olaa~`ja też już czuję ruchy maleństwa i to bardzo wyraźne. Heh może jakiś bokser będzie. Na początku ciąży myślałam, że ruchy poczuje dopiero ok. 20 tygodnia a tu taka niespodzianka już w 17 tygodniu. Teraz tylko cieszyć się dobrym samopoczuciem, bez wymiotów i senności, chociaż humorki to ja mam, bo hormony buzują, ale tak juz pozostanie pewnie do końca ciąży.

dziewczynki a ja nareszcie od 2-3 dni czuje, ze rosne i to naprawde !!!!..za 2 dni 16 tydzien zaczne i jak na mnie to szybciej niz w poprzedniej ciazy :-)...przed sylwkiem ze spodniami w ktorych jestem dzis problemu nie mialam a dziś....no coż...jak nic migiem was dogonie....nawet kupiłam i stosuje od 2 dni krem na rozstepy....

Hejjj, ja ostatnio mam problem ze spaniem. Bardzo mi sie chce spac, ale trudno mi zasnac. Przewracam sie w lozku z boku na bok ponad godzine zanim zasne. Potem maz wstaje do pracy o 4 i tez sie z noim obudze, zasne z powrotem po jakiej godzinie i o 8-9 juz pobudka normalnie.Na plecach juz wogole lezec nie moge(no chyba ze z kilkoma poduszkami) bo mi duszno jest. echh...no ale coz zrobic, w sumie to i tak lepsz niz mdlosci, wymioty czy zawroty glowy.

Ja też mam problemy z usypianiem. Mój mąż już dawno śpi a ja się kręcę z boku na bok. Do tej pory o godz 21 to mnie już nie było a teraz mogłabym łazić całą noc. Za to jak już usnę...to wstaję przed 11 hihi.

reklama
Ja też nie mogę spać.Kłade się często o 1-2 w nocy.Wstaje zawsze ok 9 jak mój S wraca z pracy. Chciałabym pospać dłużej,bo często jestem zmęczona,ale niestety nie daję rady.

Do góry