basiaw1983_23
Czerwcowa mama 2009
dzięki za radę!!!mój lekarz przepisał mi tylko kwas foliowy, ale przy następnej wizycie spytam się od czego to może być:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Carmi no ja akurat od początku ciąży jestem na L4( i tak będzie do samego końca) ze względu na rodzaj wykonywanej pracy. Nie wydaje mi się żebym aż tak dużo czasu spędzała przy komputerze, jak możesz to podaj mi tę niemiecką stronkę to sobie poszperam:-) dzięki i pozdrawiam
z tłumaczeniem dam radę bo jestem po filologii germańskiej, jeszcze raz dzięki!!!:-)
To sen znacznie przyjemniejszy niźli ostatni z serii ciążowych, kiedy to śniłam o urodzeniu kota - wcześniaka, którego usiłowałam wepchnąć sobie z powrotem![]()