reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

Ja w zeszły piątek zaczęłam brać tabletki Yasmin. Tez naczytałam się różnych opinii o tym preparacie. Puki co jedynym skutkiem ubocznym jaki zaobserwowałam jest wzrost libido:tak: kolejnym mile widzianym byłoby powiększenie się biustu:rofl2:
Rozważam wszczepienie implantu ale z tym poczekam aż mój lekarz wróci z wakacji. Chce z nim to dokładnie przedyskutować, no i zrobić wszelkie badania: hormony, próby wątrobowe i w ogóle wszystko co się da.

reklama
Sunniva, przeczytaj informaje na temat implantu na stronie, ktora podala Goniap2.

ja sie edukowal z tej stronki

Contraceptive implants

Jesli nie bierzesz w ogole zastrzyku pod uwage, to i implant nie jest dla Ciebie, bo dziala prawie identycznie (z ta roznica, ze na dluzej, ALE mozna go wyciagnac) i ma takie same skutki uboczne. No i ponoc byly przypadki "wedrowania" jego pod skora...

Nie ma co, pozostaje nam wybierac mniejsze zlo, albo gumki...

Sunniva, przeczytaj informaje na temat implantu na stronie, ktora podala Goniap2.

Jesli nie bierzesz w ogole zastrzyku pod uwage, to i implant nie jest dla Ciebie, bo dziala prawie identycznie (z ta roznica, ze na dluzej, ALE mozna go wyciagnac) i ma takie same skutki uboczne. No i ponoc byly przypadki "wedrowania" jego pod skora...

Nie ma co, pozostaje nam wybierac mniejsze zlo, albo gumki...

albo kolejna ciaze :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A do mnie chyba przyszła @. W sumie nie wiem czy to już to czy jeszcze nie bo raz jest a raz jej nie ma. Kurde, przecież ciągle biorę te tablety :wściekła/y:

Monia ja mam ten sam problem, niby biore te tabletki a jakis tam okresik jest. Ja chyba zmienie na Azalię, ponoć nowsza i lepsza jest.

Hej dziewczyny, byłam dzisiaj na fizjoterapii by kontynuować naprawę mojego spojenia łonowego a wyszłam ze zwichniętym barkiem :baffled: Przekręcałam się na leżance z pleców na brzuch i jakoś tak niefortunnie machnęłam prawą ręką, że mi bark wypadł. Ból niesamowity. Teraz chodzę z ręką na temblaku. Ale dowiedziałam sie cos ciekawego. Powiedziałam jej że prubuje cwiczyc brzuszki ale nie bardzo mi to wychodzi bo kregoslup boli. Sprawdzila mi miesnie brzucha i okazalo sie ze jeszcze sie nie zeszly i jest miedzy nimi luka. Powiedziala ze najpierw trzeba wzmocnic miesnie glebokie brzucha. Miala mi pokazac cwiczenia ale po tym incydencie z barkiem musialysmy sobie odpuscic.

P.S Sorki za pisownie ale nie chcialo mi sie poprawiac bo lewa reka to by mi zajelo godzine:sorry2:

mi moja gin przepisala Azalie biore dopiero 3 dzien wiec narazie nic nie stwierdzam bo to poczatek jedno moge powiedzien cholera jeden listek 35 zl mnie kosztowal

reklama
Dziewczyny pomóżcie!
Po karmieniu lewą piersią boli mnie brodawka, strasznie szczypie. Ból utrzymuje się ze 2 godziny i w nocy nie mogę przez to zasnąć. Brodawka nie jest popękana ani nabrzmiała, wygląda tak samo jak prawa, co to może być?

Do góry