kaska76
Czerwcowa Mama 2009
Zielona posmaruj sobie linomagiem albo bepantenem, mi ból ustąpił, może i Tobie pomoże. Albo położna mi mówiła, żeby kupić sobie witaminę A+E i nią smarować w razie bólu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ninka dostała jedno w udko, a dwa w ramionka obydwa....serce mi się kroiło jak patrzałam jak siostra jej wbija te igły i mam wrażenie, że mała była bardziej odważna niż ja :-) myślałam o tej szczepionce skojarzonej czy jak się to tam zwie (że 3 szczepionki w jednej) ale podobno dzieci niezbyt dobrze na nią reagują. Mam nadzieję, że problem tego szczepienia już za nami.....następne za 6 tygodni :-(Regina - piszesz, że jedno w nóżkę, a te pozostałe to gdzie dają? Bo ja myślałam, że tylko w nóżki dają... A jestem z tych, co się muszą psychicznie nastawić