reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

Koleżanka dała mi namiar na dobrego lekarza, dziś sobie tam zadzwonię i umówię małą. Będę spokojniejsza po konsultacji z kimś innym. Dziękuję dziewczyny za rady:-)

reklama
My byliśmy na badaniu w 4 tygodniu a nie w 8. Wszystko wyszło ok ale dostaliśmy radę żeby zgłosić się za 3-4 miesiące więc może w przyszłym miesiącu się udamy na wizytę.

A my, jak comiesieczne urodziny, bylismy dzisiaj na wizycie kontrolnej. Alex ma 65cm i wazy 6600. Osiagamy niezle wyniki na cycu:tak:.
Przy badaniu bioderek cos niby strzykalo w jednym :confused2:i dostalismy skierowanie na USG. Mam nadzieje ze to nic powaznego.

cholera tak sie naprodukowałam a tu mi posta wcieło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dziewczyny pomocy - od porodu strasznie bolą mnie paznokcie:dry: , napoczątku myślałam że to jakaś przypadłość po szpitalnych prysznicach ale nieminęło :no:
dziś np tak mnie napiernicza paznokieć u stopy że chyba zaraz go wyrwe , wstyd mi sie przyznać bo to śmieszne i dziwne zarazem , nigdy niesłyszałam by kogoś bolały paznokcie :szok: a ja już nawet w dłoń nic niemoge wziąść a chodzenie w skarpetkach i pełnych butkach to koszmar . helpppp - poradzcie cóś bo zwarjuje:confused::zawstydzona/y:

Andzia, a może paznokcie Ci wrastają :-( ja się już tyle z francą morduję i nie mogę tego wyleczyć!!!! chodzę jedynie w klapkach, bo inne doprowadzają do.... buuuuu nie wiem jak to nazwać, najgorzej zimą :-( bo w żadnego buta nogi nie wsadzisz :-(

Wiem Dziewczynki, ze kilka z Was decydowalo sie na tabletki.
Ja dostalam MICROVAL i chyba innej opcji jezeli chodzi o tabletki to nie ma.
Mam tylko jeden problem - zaczelam je brac 40 dni po porodzie i zaraz po kilku pierwszych pojawilo mi sie krwawienie i trwa do tej pory. Pani Doktor mowi, ze moze to okres powrocil bo moj organizm zle zareagowal na te tabletki? Czy komus tez sie tak przytrafilo ? :) :) :)

Wiem Dziewczynki, ze kilka z Was decydowalo sie na tabletki.
Ja dostalam MICROVAL i chyba innej opcji jezeli chodzi o tabletki to nie ma.
Mam tylko jeden problem - zaczelam je brac 40 dni po porodzie i zaraz po kilku pierwszych pojawilo mi sie krwawienie i trwa do tej pory. Pani Doktor mowi, ze moze to okres powrocil bo moj organizm zle zareagowal na te tabletki? Czy komus tez sie tak przytrafilo ? :) :) :)

Ja sie zdecydowalam na zastrzyk i okres mam juz 1,5 miesiaca :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ogolnie czuje sie swietnie ale to krwawienie mnie doprowadza do nerwicy :wściekła/y::wściekła/y::crazy:

reklama
Ja 3 sierpnia zainstalowałam sobie Nuvaring i cały czas krwawię........Co prawda ostatnie 2-3 dni dużo mniej ale mimo wszystko doprowadza mnie to do szału, mój M się śmieje, że te wszystkie miesiące co byłam w ciąży muszę odrobić....

Do góry