reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

Koleżanka dała mi namiar na dobrego lekarza, dziś sobie tam zadzwonię i umówię małą. Będę spokojniejsza po konsultacji z kimś innym. Dziękuję dziewczyny za rady:-)

reklama
My byliśmy na badaniu w 4 tygodniu a nie w 8. Wszystko wyszło ok ale dostaliśmy radę żeby zgłosić się za 3-4 miesiące więc może w przyszłym miesiącu się udamy na wizytę.

A my, jak comiesieczne urodziny, bylismy dzisiaj na wizycie kontrolnej. Alex ma 65cm i wazy 6600. Osiagamy niezle wyniki na cycu:tak:.
Przy badaniu bioderek cos niby strzykalo w jednym :confused2:i dostalismy skierowanie na USG. Mam nadzieje ze to nic powaznego.

cholera tak sie naprodukowałam a tu mi posta wcieło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dziewczyny pomocy - od porodu strasznie bolą mnie paznokcie:dry: , napoczątku myślałam że to jakaś przypadłość po szpitalnych prysznicach ale nieminęło :no:
dziś np tak mnie napiernicza paznokieć u stopy że chyba zaraz go wyrwe , wstyd mi sie przyznać bo to śmieszne i dziwne zarazem , nigdy niesłyszałam by kogoś bolały paznokcie :szok: a ja już nawet w dłoń nic niemoge wziąść a chodzenie w skarpetkach i pełnych butkach to koszmar . helpppp - poradzcie cóś bo zwarjuje:confused::zawstydzona/y:

Andzia, a może paznokcie Ci wrastają :-( ja się już tyle z francą morduję i nie mogę tego wyleczyć!!!! chodzę jedynie w klapkach, bo inne doprowadzają do.... buuuuu nie wiem jak to nazwać, najgorzej zimą :-( bo w żadnego buta nogi nie wsadzisz :-(

Wiem Dziewczynki, ze kilka z Was decydowalo sie na tabletki.
Ja dostalam MICROVAL i chyba innej opcji jezeli chodzi o tabletki to nie ma.
Mam tylko jeden problem - zaczelam je brac 40 dni po porodzie i zaraz po kilku pierwszych pojawilo mi sie krwawienie i trwa do tej pory. Pani Doktor mowi, ze moze to okres powrocil bo moj organizm zle zareagowal na te tabletki? Czy komus tez sie tak przytrafilo ? :) :) :)

Wiem Dziewczynki, ze kilka z Was decydowalo sie na tabletki.
Ja dostalam MICROVAL i chyba innej opcji jezeli chodzi o tabletki to nie ma.
Mam tylko jeden problem - zaczelam je brac 40 dni po porodzie i zaraz po kilku pierwszych pojawilo mi sie krwawienie i trwa do tej pory. Pani Doktor mowi, ze moze to okres powrocil bo moj organizm zle zareagowal na te tabletki? Czy komus tez sie tak przytrafilo ? :) :) :)

Ja sie zdecydowalam na zastrzyk i okres mam juz 1,5 miesiaca :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ogolnie czuje sie swietnie ale to krwawienie mnie doprowadza do nerwicy :wściekła/y::wściekła/y::crazy:

reklama
Ja 3 sierpnia zainstalowałam sobie Nuvaring i cały czas krwawię........Co prawda ostatnie 2-3 dni dużo mniej ale mimo wszystko doprowadza mnie to do szału, mój M się śmieje, że te wszystkie miesiące co byłam w ciąży muszę odrobić....

Do góry