reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

Ja mam nadzieje ze dowiem sie kiedy jutro, jednak moj lekarz nie odbiera telefonu, i juz nie wiem, denerwuje sie, chcialabym tez cos wiedziec. Eh.

Poprawiam - dzwonilam do lekarza mojego i powiedzial mi, ze mam do niego jutro zadzwonic, i ze w sobote/niedziele mam jechac do szpitala, ze zaloza mi tam karte bo to juz termin i ze bedzie ok, mam nadzieje jednak, tak jak on powiedzial, ze urodze do tego czasu.

Ostatnia edycja:
reklama
Milkada nie martw ty sie, ja mam sie stawic ale chyba na sprawdzenie, a nie na wywolanie, u mnie przeciez za wczesnie jeszcze skoro ja mam termin na niedziele dopiero. Wywolanie to pewnie bede miala pod koniec czerwca, wiec obiecuje kochana czekam na ciebie. :-);-)

No chyba ze nasi synkowie zrobia nam wczesniej niespodzianke i sami zdecyduja pokazac sie swiatu, a ja mam taka tez nadzieje. :-) Bo nie chce do szpitala bez porodu sie stawiac :-)

Szczerze powiem że też bym wolała stawić się do szpitala już z jakąś akcją porodową niż tak na sucho żeby wywoływali,no ale do środy to jeszcze mnóstwo czasu zostało więc może coś się ruszy.Tym bardziej że dziś w nocy obudziły mnie skurcze :-),ale przeszły ,zła byłam jak osa :wściekła/y:.

minutka to nasze dzieciaczki urodzą się w tym samym dniu :-):-):-).Jeżeli dotrwamy :-).

Cześć,

U nas pogoda znów do ....... tyle tylko że nie pada, ale mi zmiana. :-(
Znów mamy problemy brzuszkowe, małej chyba szkodzi mleko krowie, musze odstawić zupki mleczne:no:

A tak dziś właśnie się zastanawiałam - kiedy u maluchów zmienia sie kolor oczu na właściwy?

reklama
Szczerze powiem że też bym wolała stawić się do szpitala już z jakąś akcją porodową niż tak na sucho żeby wywoływali,no ale do środy to jeszcze mnóstwo czasu zostało więc może coś się ruszy.Tym bardziej że dziś w nocy obudziły mnie skurcze :-),ale przeszły ,zła byłam jak osa :wściekła/y:.

minutka to nasze dzieciaczki urodzą się w tym samym dniu :-):-):-).Jeżeli dotrwamy :-).

No jezelie samo sie ruszy to mzoe i tak byc :-) chociaz ja licze na to ze sie ruszy samo !!! A nawet jak mnie wezma na porodwke to boje sie ze oxo mnie nie ruszy skoro juz raz byla proba i nic. :baffled:

Do góry