reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Wymiary

Moje wymiary na lipiec:
waga 81,5 (na plusie 3,5kg)
biodra: 112
brzuszek: 116
cycki: 102
jednym słowem tyłek i brzuszek mi urósł a cycki się zmniejszyły

reklama
No to się mierze i od razu wpisuję
piersi 113
brzuch 117
biodra 114
i az 20 kilo do przodu :szok:, a teraz wcale dużo nie jadam. Ale to pewnie przez tą opuchliznę tyle waże ;-)

Teraz ja:-)

brzuszek -112
dupcia -111
cycuszki - 105

23kg do przodu. Jem więcej od męża( tzn bbb często)

przytylam z 15 kg..moj gin mowi ze duzo..szlaban na lodowke kazal zalozyc..
w brzuchu 92cm,reszty nie mierze bo sie boje tego co moge zobaczyc:szok:

rybkamonia - a co twój gin powiedział by na moje 20 kilo :szok:. Mnie moja powiedziała że ciężarnej nie wolno się odchudzać, więc co ma na to poradzić ;-), a ty to szczuplutka mamuśka jesteś, zresztą te sierpniówki jakieś takie same laski, aż się można kompleksów nabyć :szok::-)

Mrozik,tyle ze ja jem i jem..nie potrafie sbie niczego dobrego odmowic..
i nie wiem czy ja tez do 20stki nie dobije.

A boje sie najbardziej tego,ze ciezko mi bedzie zrzucic potem..
Bylam kiedys kawal baby i nie moglam schudnac,dopiero jak wyjechalam na studia to mi spadlo.jezu jak sie cieszylam ;-)

I utrzymalam ta wage.A teraz..ciezko mi jak cholera.Nogi mam ogromne (mam budowe typwoej gruszki) uda jak murzynka :-D
I do tego te uplaly..mam wrazenie ze powiekszam sie dwukrotnie od opuchlizny.juz nie wiem gdzie wlezc zeby sie ochlodzic..

ciezko byc na koncowce ciazy w lecie.:szok:

Hej
mi tez ginekolog powiedzial, ze duzo przytylam ale to dlatego ze tak szybko przytylam bo w ciagu 3 miesiecy rozroslam sie o 15 kilo:-)potem to juz wolniutko szło do przodu teraz jest 21 na plusie:-p
pozdrawiam

ja do ostatniej wizyty mialam 15 kg do przodu,a tak sie cieszylam na poczatku jak do 4 miesiaca ciazy zeszczuplalam 4 kg a pozniej szlo powolutku,tak ze w 6 miesiacu mialam swoja normalna wage,a pozniej w maju tydzien na studiach w polsce gdzie mieszkalam u mojej cioci i 5kg,normalnie jak to zobaczylam to myslalam ze ja udusze a ona jeszcze na to ze ja przeciez prawie nic nie jadlam jak ptaszek-polska kuchnia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
a jutro zabaczymy ile znow do przodu.dzis pozwolilam sobie na mcdonalds wiem ze niezdrowo ale coz czasem trzeba;-);-);-)

hej moze to dziwnie zabrzmi ale
ja sie wcale nie przejmuje tym że teraz mam "trochę" więcej zawsze byłam chuderlakiem i teraz przynajmniej jakoś wyglądam hihihi

moje wymiarki:
waga 70 kg czyli 12,5 do przodu
brzuszek 101 cm
dupcia 99 cm
cycki 94 cm

reklama
Ja mam 172cm wzrostu
waga przed ciaza to niecale 60 kg
dzisiaj waze 76 kg:szok: - ostatni tydzien 8 miesiaca
a w pasie mam 114 :-)

Do góry