reklama
rybkamonia
sierpniowa mama
przytylam z 15 kg..moj gin mowi ze duzo..szlaban na lodowke kazal zalozyc..
w brzuchu 92cm,reszty nie mierze bo sie boje tego co moge zobaczyc
w brzuchu 92cm,reszty nie mierze bo sie boje tego co moge zobaczyc
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
rybkamonia - a co twój gin powiedział by na moje 20 kilo . Mnie moja powiedziała że ciężarnej nie wolno się odchudzać, więc co ma na to poradzić ;-), a ty to szczuplutka mamuśka jesteś, zresztą te sierpniówki jakieś takie same laski, aż się można kompleksów nabyć :-)
rybkamonia
sierpniowa mama
Mrozik,tyle ze ja jem i jem..nie potrafie sbie niczego dobrego odmowic..
i nie wiem czy ja tez do 20stki nie dobije.
A boje sie najbardziej tego,ze ciezko mi bedzie zrzucic potem..
Bylam kiedys kawal baby i nie moglam schudnac,dopiero jak wyjechalam na studia to mi spadlo.jezu jak sie cieszylam ;-)
I utrzymalam ta wage.A teraz..ciezko mi jak cholera.Nogi mam ogromne (mam budowe typwoej gruszki) uda jak murzynka
I do tego te uplaly..mam wrazenie ze powiekszam sie dwukrotnie od opuchlizny.juz nie wiem gdzie wlezc zeby sie ochlodzic..
ciezko byc na koncowce ciazy w lecie.
i nie wiem czy ja tez do 20stki nie dobije.
A boje sie najbardziej tego,ze ciezko mi bedzie zrzucic potem..
Bylam kiedys kawal baby i nie moglam schudnac,dopiero jak wyjechalam na studia to mi spadlo.jezu jak sie cieszylam ;-)
I utrzymalam ta wage.A teraz..ciezko mi jak cholera.Nogi mam ogromne (mam budowe typwoej gruszki) uda jak murzynka
I do tego te uplaly..mam wrazenie ze powiekszam sie dwukrotnie od opuchlizny.juz nie wiem gdzie wlezc zeby sie ochlodzic..
ciezko byc na koncowce ciazy w lecie.
Hej
mi tez ginekolog powiedzial, ze duzo przytylam ale to dlatego ze tak szybko przytylam bo w ciagu 3 miesiecy rozroslam sie o 15 kilo:-)potem to juz wolniutko szło do przodu teraz jest 21 na plusie
pozdrawiam
mi tez ginekolog powiedzial, ze duzo przytylam ale to dlatego ze tak szybko przytylam bo w ciagu 3 miesiecy rozroslam sie o 15 kilo:-)potem to juz wolniutko szło do przodu teraz jest 21 na plusie
pozdrawiam
ja do ostatniej wizyty mialam 15 kg do przodu,a tak sie cieszylam na poczatku jak do 4 miesiaca ciazy zeszczuplalam 4 kg a pozniej szlo powolutku,tak ze w 6 miesiacu mialam swoja normalna wage,a pozniej w maju tydzien na studiach w polsce gdzie mieszkalam u mojej cioci i 5kg,normalnie jak to zobaczylam to myslalam ze ja udusze a ona jeszcze na to ze ja przeciez prawie nic nie jadlam jak ptaszek-polska kuchnia.
a jutro zabaczymy ile znow do przodu.dzis pozwolilam sobie na mcdonalds wiem ze niezdrowo ale coz czasem trzeba;-);-);-)
a jutro zabaczymy ile znow do przodu.dzis pozwolilam sobie na mcdonalds wiem ze niezdrowo ale coz czasem trzeba;-);-);-)
aniulka01
Sierpniowa mama'07 nasze pierwsze maleństwo
hej moze to dziwnie zabrzmi ale
ja sie wcale nie przejmuje tym że teraz mam "trochę" więcej zawsze byłam chuderlakiem i teraz przynajmniej jakoś wyglądam hihihi
moje wymiarki:
waga 70 kg czyli 12,5 do przodu
brzuszek 101 cm
dupcia 99 cm
cycki 94 cm
ja sie wcale nie przejmuje tym że teraz mam "trochę" więcej zawsze byłam chuderlakiem i teraz przynajmniej jakoś wyglądam hihihi
moje wymiarki:
waga 70 kg czyli 12,5 do przodu
brzuszek 101 cm
dupcia 99 cm
cycki 94 cm
reklama