reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Wymiary

Hej
Dziewczyny ja wam powiem szczerze, że ja juz przy tej końcówce nie patrze ani na kilogramy ani na centymetry:sorry2:mam nadzieję, że za niecały tydzień synek będzie z nami i dopiero wtedy pomyślę o mojej wadze:tak:a dokładnie o tym jak zgubić moje 21 na plusie:zawstydzona/y:
pozdrawiam:-)

reklama
heheh sorki napisałam,że za niezały tydzień...a chodziło mi o trzy tygodnie..bo tyle jeszcze do terminu:-)....ups a moze coś sobie wykrakałam hehe:tak:

:eek: a ja nie wiem co sie dzieje z tonami jedzenia, które pochłaniam, bo przytyłam 10 kilo (licząc od -2 kilo, które schudłam przez pierwsze 2,5 miesiąca), do końca ósmego miesiąca.Mam 173 cm wzrostu.Poza brzuchem nigdzie mi nie przybyło, a na twarzy i rękach nawet ubyło.
Od kilku dni Mała mnie budzi ok. 6 rano i wstaje, robię sobie jakieś nieduże śniadanko (chlebek z nutelką jest najlepszy) i idę spać dalej. Dopiero jak wstaje około 9 - 10 godziny, jem drugie, te prawdziwe śniadanie.
Cieszę się, że Mała jest zdrowa i duża, bo inaczej bym się martwiła.

Ważne, żeby dzieciaczki były zdrowe, jak będziemy karmić piersią a potem troche pobiegamy przy naszych szkrabach to szybko schudniemy:-)

Do góry