reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
cóż te dzieci tak się rodzą masowo. Już pełnia się skończyła.

Lui - jak spotkanie z doktorem rąsią?

Venus - eee bez sensu jak taki tłok to nie ma co się pchać na porodówkę :-p poczekaj na lepsze czasy razem z nami :-D

Gosia super !!! :-D

Michalina no plan jest dobry, nie ma co ukryć. Ale byśmy się tu wszystkie śmiały jak by Ci się spełnił :-D Ale ogarnięcie może nieco pomoże.

A to jak porodówki pełne, to proszę nie rodzić :-p

Lui kciuki !!!

Ciekawe czemu to tak jest, że tyle dzieciaczków rodzi się w nocy. Jak by w nocy nie można było się wyspać i w dzień urodzić.

cóż te dzieci tak się rodzą masowo. Już pełnia się skończyła.

Lui - jak spotkanie z doktorem rąsią?

Venus - eee bez sensu jak taki tłok to nie ma co się pchać na porodówkę :-p poczekaj na lepsze czasy razem z nami :-D

Hehe....doktor rąsia zrobil mi chyba z pol metrowe rozwarcie.. ja ciagle łaże jak glupia najwyzej bede małą w locie łapac poki co skurcze jakies tam sa ale ciagle znosne..... no nie ma jak tego mojego uparciucha wykurzyc na zewnatrz....

Lui, hehe pol metra. Dobre :)
Cos czuje ze u Ciebie szybko pojdzie :)

Gosia, super super! Ciekawa jestem czy nadal bedziesz tak aktywna na bb jak bylas w szpitalu :)
Napisz koniecznie jak sie synek czuje w domku.

reklama
Do góry