reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
cóż te dzieci tak się rodzą masowo. Już pełnia się skończyła.

Lui - jak spotkanie z doktorem rąsią?

Venus - eee bez sensu jak taki tłok to nie ma co się pchać na porodówkę :-p poczekaj na lepsze czasy razem z nami :-D

Gosia super !!! :-D

Michalina no plan jest dobry, nie ma co ukryć. Ale byśmy się tu wszystkie śmiały jak by Ci się spełnił :-D Ale ogarnięcie może nieco pomoże.

A to jak porodówki pełne, to proszę nie rodzić :-p

Lui kciuki !!!

Ciekawe czemu to tak jest, że tyle dzieciaczków rodzi się w nocy. Jak by w nocy nie można było się wyspać i w dzień urodzić.

cóż te dzieci tak się rodzą masowo. Już pełnia się skończyła.

Lui - jak spotkanie z doktorem rąsią?

Venus - eee bez sensu jak taki tłok to nie ma co się pchać na porodówkę :-p poczekaj na lepsze czasy razem z nami :-D

Hehe....doktor rąsia zrobil mi chyba z pol metrowe rozwarcie.. ja ciagle łaże jak glupia najwyzej bede małą w locie łapac poki co skurcze jakies tam sa ale ciagle znosne..... no nie ma jak tego mojego uparciucha wykurzyc na zewnatrz....

Lui, hehe pol metra. Dobre :)
Cos czuje ze u Ciebie szybko pojdzie :)

Gosia, super super! Ciekawa jestem czy nadal bedziesz tak aktywna na bb jak bylas w szpitalu :)
Napisz koniecznie jak sie synek czuje w domku.

reklama
Do góry