reklama
Michalina - plan z nie myciem się jest boski właszcza, że w domu macie remont szczerze to myślę, że to przez remont tak cię swędzi - po pierwsze kurz, a po drugie podczas sprzątania rzeczywiście częściej się myjemy co wysusza skórę. Spróbuj może białego jelenia on dlikatnie myje i jest hipoalergiczny - a przy okazji tani
Bellina, Katka - no sorry, ale jeszcze 11 dni będę się toczyć, więc macie szansę mnie prześcignąć A co do sn, to przy takiej wadze dziecka raczej się już nie zdecyduję, bo boję się, że mi macica pęknie na bliźnie
Bellina, Katka - no sorry, ale jeszcze 11 dni będę się toczyć, więc macie szansę mnie prześcignąć A co do sn, to przy takiej wadze dziecka raczej się już nie zdecyduję, bo boję się, że mi macica pęknie na bliźnie
s.michalina
Fanka BB :)
Ka.wo - ja też o tym remoncie myślałam!!! Bo kurz, bo gładź. To by nawet pasowało ale jakieś trzy tygodnie temu ten etap zakończyliśmy. Teraz już jest ok pościel cała wyprana jak pisałam wcześniej wygotowana, w dzieciowym wyprana i wyprasowana. To samo ciuchy w których śpię/chodzę w dzieciowym prane i wszystko łącznie z bielizną prasowane. Być może na tamtym etapie sobie spierniczyłam skórę a teraz tylko skutki są...
Ja właśnie odkąd się TO pojawiło używam białego jelenia.
Może faktycznie przesuszyłam i uwrażliwiłam sobie skórę... Ale przy tych upałach jak spływam to muszę się umyć, no nie ma bata. Bo i tak się będę drapać tylko z innego, bardziej obrzydliwego powodu.
No wyboru nie mam, skoro ona mi nic nie przepisała to muszę zdecydować się na któryś balsam i spróbować zadziałać.
Ja jeszcze zastanawiałam się czy to nie ma związku z owocami - bo kiedy jem dużo surowych owoców TO się nasila. Miałam taką fazę na truskawki, 2kg dziennie potrafiłam zjeść i było okropnie. Ostatnio faza na nektariny i to samo TO się nasiliło.
Magdalenko - jak wizyta kontrolna?
Ja właśnie odkąd się TO pojawiło używam białego jelenia.
Może faktycznie przesuszyłam i uwrażliwiłam sobie skórę... Ale przy tych upałach jak spływam to muszę się umyć, no nie ma bata. Bo i tak się będę drapać tylko z innego, bardziej obrzydliwego powodu.
No wyboru nie mam, skoro ona mi nic nie przepisała to muszę zdecydować się na któryś balsam i spróbować zadziałać.
Ja jeszcze zastanawiałam się czy to nie ma związku z owocami - bo kiedy jem dużo surowych owoców TO się nasila. Miałam taką fazę na truskawki, 2kg dziennie potrafiłam zjeść i było okropnie. Ostatnio faza na nektariny i to samo TO się nasiliło.
Magdalenko - jak wizyta kontrolna?
Venus - a ja tylko jeleń i to do wszystkiego - tzn pranie, naczynia, mydło - bardzo lubię Teraz jakieś mydło z lnem i czymś tam kupiłam, zobaczymy
Zamiast emolientów, można do kąpieli dolać olej parafinowy, tańsza wersja, ale nie wiem czy podziała
Co do owoców to podobno w ciąży mogą zacząć uczulać te, które wcześniej nie szkodziły, więc może to to rzeczywiście
Bellina - padłam
Zamiast emolientów, można do kąpieli dolać olej parafinowy, tańsza wersja, ale nie wiem czy podziała
Co do owoców to podobno w ciąży mogą zacząć uczulać te, które wcześniej nie szkodziły, więc może to to rzeczywiście
Bellina - padłam
Michalina mi na lojotokowe zapalenie skóry głowy pomógł szampon z lrp, więc jest szansa że ten balsam to coś więcej niż drogi kosmetyk i pomoże na swedzenie. Jest też phisiozel czy jakoś tak, miałam próbkę jak mi wysypka wyszła i łagodził swedzenie.
venus27
Venus - a ja tylko jeleń i to do wszystkiego - tzn pranie, naczynia, mydło - bardzo lubię Teraz jakieś mydło z lnem i czymś tam kupiłam, zobaczymy
Bellina - padłam
No wiadomo, że każdemu co innego służy Ja do szpitala też mam jelenia i miałam też taki okres, że myłam sie tylko w jeleniu. Trzeba potestować
Katka***
Kawo a jaka waga dziecka ci wyszła na ostatnim usg?
reklama