reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Michalina nie no plan niczego sobie :p Padnę jak się spełni :-) Życzę Ci tego :tak:
Gosia &&&

Ja przed 11 mam jechać na ktg. Trzymajcie kciuki! Wspomnę mojemu ginowi, że czop mi odszedł, ciekawe co powie ;)

reklama
Venus - &&&&&&&&&& za wizytę, czy ty nie miałaś czekać ze mną i Katką z tym czopem??? :-D:-D:-D

Michalina - padłam - plan masz boski, ale ja bym choć jeden dzień odpoczynku po tej kuchni chciała, ale skoro wolisz od razu na głęboką wodę ;-);-);-)

Katka - ja mam dziś wizytę i też założę się, że wszystko pozamykane, mały nawet nie ma zamiaru ruszać w stronę światła :-D

Lui - dziewczyny mają rację - z samego chodzenia 5kg do tyłu ;-)

Hehe juz czuje sie jakby szczuplejsza.... na ktg u mnie nuuuuda zaraz moj gin mi zrobi badanie dowcipne juz mam stracha.

Gosia super!!!

Ja czekam na ktg,ale jest tyle dziewczyn ze tu korzenie zapuszczę.Pelna porodowka jest dzisiaj, wiec ja dzisiaj na pewno nie rodzę:p

reklama
Do góry