IzaVarsovie
Fanka BB :)
no bo ogolnie rzeczbiorac to tak jakbym sie cieszyla ze tez tak duzo przytylas hehehCo mnie sorasz, przecie od tego tu jesteśmy co nie? Ja też się cieszę, że nie jestem sama z tobołkiem a Ty i tak mniej ważysz niż ja, a wzrost mamy podobny o ile dobrze pamiętam
IzaV mój lekarz zaleca mi pić muszyniankę, ona też jest z magnezem.
Już kiedyś się Was pytałam, ale nikt nie odpowiedział: czyWasi lekarze też tak pilnują Waszej diety, mówią co jeść itd? Mój mi nawet mówi gdzie dostanę najlepszą kaszankę którą w ciąży bardzo poleca jeść.
ale gazowana? ja sie zdziwilam, jak mowilam, taka wole
moj powiedzial mi tylko ze dobrze ze sie pilnowalam bo inaczej to dopiero bym przytyla
a tak to tylko miesiac temu mnie zapytala polozna jak sie odzywiam i mialam jej spisac kilka przykladowych dni i posilkow jakie spozywam- takze koniec koncow moglam moje tycie zwalic na fajki, brak ruchu i tylko troche na przekaski
ja cos czuje ze moja(wieczorna) kaszka manna, domowe frytki i imprezowe piwo bez alkoholowe nie jest dobrym pomyslem hehe dokoncze wszystkie bomby kaloryczne zeby nie wyrzucac zywniosci ^^ i od kwietnia tylko gotowane warzywka ryz i takie tam bezplciowe nie doprawione jedzonko hehe