reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

reklama
Madzik śliczna ! Super że wszystko ok :)!

Madziula widzę że.my podobne gabarytowo ;)) tzn wzrost i twoja poprzednia waga identyko ja miałam chociaż teraz juz 67 kg mam

Madzik gratuluję córeczki

ja już też po połówkowym, wszystko wporządku, lekarz badała to wszystko o czym pisała Madzik, dzidzia waży około 370g i jest.....chłopcem! mój Kubuś :)

Madzik, córeńka jak laleczka, słodko się rączką zakrywa :)))

(...)
Madziu ważę 80kg przy wzroście 181cm a jeszcze nie dawno ważyłam 65kg. Dużo co !!!!!!
(...)
Kochana, ja ważyłam normalnie 61 przy wzr 166, więc jak Ty o tyle wyższa ważyłaś tylko 4 kg więcej, toś chudzielec! :))) a teraz musiałaś nabrać ciałka dla córeczki swej :) wg BMI masz idealną wagę nawet teraz, a ja już nie :)))

domagi - gratuluje synka :) Superr !!!!!!!!!

Maghdalena - widziałam Cię na zdjęciach i szprycha z Ciebie że hoho więc na pewno nie ważysz za dużo. Tak naprawdę, wszystko zależne jest od budowy kości - tak mi się wydaje. Ja tam mogę nabrać ciałka tylko, że ja jem za piątke nie potrafię panować nad sobą. Jem i jem i nie ma końca :)

Damagi, super :) gratuluję Kubusia :) widać jak się cieszysz :)))
Madziula, ja mam swoją teorię na to nadmiarowe jedzenie, ale to Ci opowiem jak się spotkamy, bo tu jest za bardzo off topic, a na wątek o dodatkowych kilogramach postanowiłam nie wchodzić, hihihi :)))

reklama
Madzik, gratuluję udanej wizyty i ślicznej córeczki !!:-)

Damagi, również gratuluje i cieszę się , że wszystko w porządku !:-) Mój Kubuś wita Twojego Kubusia :-D

Do góry