reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

reklama
IzaV, no ślicznie Tadzio wygląda, tak sobie rączkę ułożył jakby na podusi spał :)
Ty jesteś w wieku ciążowym gdy trzeba zrobić badania na cukrzycę, to to nasze słynne picie obrzydliwej glukozy. Moja ciąża młodsza od Twojej o 2 tyg, a już mam plus 8, więc nie panikuj, nie Ty jedyna, Darling! :)))
sry Maghdalena,ale serio ciesze sie ze tu jestes hehe naprawde lzej mi na sercu wiedzac ze nie jestem sama z takim tobolkiem :D

no i tak to ta glukoza, bodobno mozna samemu sobie kupic z aptece o smaku malinowym lub cytrynowym heheh

z woda dziewczyny moga miec racje, ja tez staram sie nie pic za duzo.
mi dzis ta fajna polozna z basenu poradzila picie GAZOWANEJ wody z magnezem :szok: w sumie ciesze sie bo nie lubie zwyklej wody hehe
ale to chyba troche dziwne nie?

All me cieszę się, że wszystko ok.

Iza super ze wizyta udana :-D
kg sie nie przejmuj, teraz mozesz juz mniej przybierac, a z woda dziewczyny moga miec racje, ja tez staram sie nie pic za duzo.

Ale to chodzi o to żeby właśnie dużo pić. Jak się za mało pije to płyny się odkładaja.

IzaV mój lekarz zaleca mi pić muszyniankę, ona też jest z magnezem.

Już kiedyś się Was pytałam, ale nikt nie odpowiedział: czyWasi lekarze też tak pilnują Waszej diety, mówią co jeść itd? Mój mi nawet mówi gdzie dostanę najlepszą kaszankę:-D którą w ciąży bardzo poleca jeść.

(...)
Już kiedyś się Was pytałam, ale nikt nie odpowiedział: czyWasi lekarze też tak pilnują Waszej diety, mówią co jeść itd? Mój mi nawet mówi gdzie dostanę najlepszą kaszankę:-D którą w ciąży bardzo poleca jeść.
Mój nie, ale gdybym zapytała to by mi zrobił wykład, bo jest gadułą :)

To zdradź, powiedz gdzie ta dobra kaszanka, bo ja jakoś jeszcze w Wwie na dobrą nie trafiłam :-/

Na rogu Solec i trzeciego maja, zaraz obok szpitala na solcu:-D
Ja polecam też u Pana Kiszki, w czw i sob na le targu (szara cegła, ul. Aldona 5)

IzaV i Lewan -gratuluję udanych wizyt!!!

All-me -
cieszę się,że z dzidzią wszystko ok.

Tosca- mój gin to jest jakimś szczególnym maniakiem dietowym.Nawet się co chwila chwali ile sam już zrzucił.Wypytuje się mnie co jadam i podkreśla,że mogę jeść często ale zdrowo i nietucząco.Przez te jego gadki to ja przed wizytami tylko się tą swoją wagą stresuję.Ostatnio nawet jak zobaczyłam,że przytyłam 3 kg,to kilka dni ciągnęłam tylko na jabłkach i obiedzie.Zrzuciłam 2 kg i nie wiem,czy to w końcu dobrze,czy źle,że tak na mnie ten gin działa,że boję się go zawieść:tak:.Ale przyznam,że na tym dietowym jedzeniu lepiej się czułam-więcej energii...

IzaV- nie tylko Maghdalena- ja też przecież z tych więcej rosnących:tak:
.Miałam już 10 na plusie,tylko 2 kg ze strachu przed ginem zrzuciłam także zostaje mi 8:happy:

reklama
Toska, dzięki! Nigdy nie byłam na Le Targ'u, a mam dość blisko. To jutro idę do Pana Kiszki :) myślisz, że około 13-tej jeszcze warto iść?

Ostatnia edycja:
Do góry