reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabieg a bardzo szybka ciąża

Dobrze, Ty byś czekała, ale jaki to sens ciosać dziewczynie kołki na głowie, że jest nieodpowiedzialna, bo zaszła w ciążę? Zaszła i już, tego nie odwróci, nie prosiła o ocenę swojego zachowania, tylko pisala w zupełnie innej sprawie.
I w tej sprawie również jej odpisałam. Czytasz tylko fragmenty wypowiedzi?

reklama
Z tego co pisze to 14mm? Nie wiem czy dołączył się plik. A kiedy wiadomo że to zaśniad? W którym momencie idzie to stwierdzić?
14 milimetrów to tak na oko 5-6 tydzień. Więc jakoś tak mi nie pasuje. Nie pozostaje Ci nic innego jak czekać na wizytę. Zaśniad generalnie widać szybko.

Ja lyzeczkowanie diagnostyczne miałam 4 grudnia 2020 i 2 tyg potem okres. 9 stycznia 2021 byłam na kontroli i wszysko było ładnie. 15 stycznia z om liczyła się moja ciąża, po której leży teraz obok mnie mój 4 miesięczny śliczny, zdrowy syn :)

Dziewczyny jestem po wizycie u lekarza, który zostanie moim lekarzem prowadzącym, jest zarodek 4mm i jest piękne serduszko ❤️❤️❤️ z USG wyszło 6t1d termin na połowę pazdziernika, lekarz powiedział że będziemy ten pierwszy termin z USG uznawać jako ten miesiączkowy, bo zabiegu nie można uważać jako ostatnią miesiączkę. Bardzo sympatyczny lekarz, sam mówi że bardzo zaskoczony i pierwszy raz w jego 14letniej karierze przypadek aż tak szybkiej ciąży, ale wszystko jest w porządku ❤️

Dziewczyny jestem po wizycie u lekarza, który zostanie moim lekarzem prowadzącym, jest zarodek 4mm i jest piękne serduszko ❤️❤️❤️ z USG wyszło 6t1d termin na połowę pazdziernika, lekarz powiedział że będziemy ten pierwszy termin z USG uznawać jako ten miesiączkowy, bo zabiegu nie można uważać jako ostatnią miesiączkę. Bardzo sympatyczny lekarz, sam mówi że bardzo zaskoczony i pierwszy raz w jego 14letniej karierze przypadek aż tak szybkiej ciąży, ale wszystko jest w porządku ❤️
Super wieści, zdrowka dla Was

Gratulacje :) Twój fasol będzie równy rok młodszy od mojego, który skończył przedwczoraj 4 miesiące hyhy.

reklama
Do góry