reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

kurcze a tak uwazalam na to co jem w tym miesiacu :-:)-:)-( niby nic nie szkodzi ale na psychike zle dziala, co by nie powiedziec, chyba zadna z was nie chcialaby w polowie ciazy zobaczyc +10kg :(

...ja to pewnie mam juz tyle tylko o tym nie wiem, bo sie nie ważę:szok:;-) nie martw się: dzidziol zdrowy to najwazniejsze, a kilosami zajmiemy się potem :tak: wiem co mówię, bo raz udało się sporo zrzucić balastu to i drugi raz się uda!:tak: i tego sie trzeba trzymać!

reklama
Iza, gratuluje udanej wizyty, dziecko rośnie jak na drożdżach :-) a wagą się nie przejmuj, urodzimy to i waga wróci do normy ( tego się trzymajmy:-D)

Gratuluję wizyt dziewczyny!

IzaV, no ślicznie Tadzio wygląda, tak sobie rączkę ułożył jakby na podusi spał :)
Ty jesteś w wieku ciążowym gdy trzeba zrobić badania na cukrzycę, to to nasze słynne picie obrzydliwej glukozy. Moja ciąża młodsza od Twojej o 2 tyg, a już mam plus 8, więc nie panikuj, nie Ty jedyna, Darling! :)))

Lewan, gratuluję spotkania z Lenką :)

Allme, no to super, nasze kciuki pomogły, a Ty już więcej nie idź do tej baby na to zepsute USG, pewnie jej sprzęt trzeszczał, a ona to za bicie serca dziecka brała :-/

Ostatnia edycja:
...ja to pewnie mam juz tyle tylko o tym nie wiem, bo sie nie ważę:szok:;-) nie martw się: dzidziol zdrowy to najwazniejsze, a kilosami zajmiemy się potem :tak: wiem co mówię, bo raz udało się sporo zrzucić balastu to i drugi raz się uda!:tak: i tego sie trzeba trzymać!

dokładnie, teraz mamy się cieszyć tymi ostatnimi chwilami, kiedy możemy się jeszcze w miarę swobodnie poruszać :-D

All-me, no to super wiadomości :)

Lewan, gratuluje udanej wizyty !! :-)zazdroszczę Wam.. ja muszę jeszcze tyle czekać.. gdzie tam 15.04 :-(
All-me, super wiadomość ! dobrze, że córeczka zdrowa :-)

Iza super ze wizyta udana :-D
kg sie nie przejmuj, teraz mozesz juz mniej przybierac, a z woda dziewczyny moga miec racje, ja tez staram sie nie pic za duzo.
Lewan gratuluje udanej wizyty ;-)
All me strasznie sie ciesze ze z serduszkiem jest ok!

reklama
Izav super, że krwiak się wchłonął :tak:
Tadek fajnie skulony sobie słodko śpi :-)
a wagę jakoś przetrwamy i będziemy się odchudzać razem potem :tak:

Lewan fajnie, że u Lenki wszystko oki :-) a no i śliczne imię wybrałaś

Do góry