reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

reklama
Ewcik, Anula gratuluję udanych wizyt :)

Iza Tadzik cudny! Może nie ze względu na wagę skieirowali Cię na badanie tylko jest ono w standardzie?
I cieszę się, że podły krwiak się usunął. A mówił Ci coś lekarz, że blizna po nim została? Bo mój w kółko o tej bliźnie.

Ja wraz z T. na wczorajszej wizycie widzieliśmy się z Lilianną :) Waży 410g, serduszko bije miarowo, lekarz sprawdził przepływy w pępowinie i pooglądał sobie moje nerki. 04 kwietnia połówkowe, może wtedy wezmę w końcu film z wizyty

Ewcik gratuluję córeczki:-)

Anula, Iza, Lewan super, że z maluchami wszystko ok.

Iza nic nie będzie, przytyjesz jeszcze kilka kilo a po porodzie wszystko zrzucisz. Koniec , kropka :-D A to badanie cukru to może to ta nasza glukoza?

moze i to w standardzie jest ale jakos to powiedziala w stylu "skoro znow +3.5kg to trzeba badanie na cukrzyce zrobic"
ide zaraz na basen w ramach aqua gym dla ciezarnych :) o ile w poprzednim miesiacu chcialam schudnac 3kg to teraz modle sie zeby waga mi stanela do konca 2trym :/ przyjezdza moja mama i pojade do polski wiec bede miala duzo ruchu i duzo dietetycznych zupek ;)
kurcze a tak uwazalam na to co jem w tym miesiacu :-:)-:)-( niby nic nie szkodzi ale na psychike zle dziala, co by nie powiedziec, chyba zadna z was nie chcialaby w polowie ciazy zobaczyc +10kg :(

Ostatnia edycja:
Iza a pijesz dużo? Jak się za mało pije, odkłada się woda, to może być przyczyną wzrostu wagi mimo zdrowej diety. Nie przejmuj się wagą, super wyglądasz, Tadzio zdrowy i to najważniejsze:-)

Iza, super Tadzio!
no a co lekarz powiedział na wagę? w sensie czy coś zalecił, żeby przyjmować mniej kalorii, czy się więcej ruszać? Bo też nie można przesadzić w drugą stronę. :no:

IzaV ależ Tadzio już długi :) może warto pomyśleć nad 62 a nie 56 hihihi, żartuję oczywiście :) Śliczny jest :-) A Toska z tą wodą to ma rację... ja też mało piję i wolę na wagę nie wchodzić.
Ewelinka ja też mam za 4 dni wizytę i też nie mogę się doczekać...

reklama
Do góry