reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

reklama
Ewcik, gratuluje udanej wizyty i córeczki !! :-)super, że łożysko się podniosło.. ja jestem ciekawa jak tam moje bo mam nisko..

Ewcik gratuluję dziewczynki, też bym chciała mieć parkę, mnie się zawsze marzył starszy brat. Oby lek Ci pomógł i bóle szybko przeszły, ja w III trymestrze miałam taki okropne bóle związane z nerkami.
Anula Tobie również gratuluję synka, dobrze że te bóle to nic poważnego.
Dziewczyny słyszałyście o tej akcji? Fundacja Szczęśliwe Macierzyństwo będą w cz-wie , także mam zamiar się wybrać

taaaadaaaam :)

Tadzio spal pokazal mi plecki, dupke, glowe, ucho i lokiec - dobrze ze plec poznalismy wczesniej bo nie chcial sie obrucic, spal jak zabity po nocnej imprezce heh

ma ok 21cm i 300g wazy :) mam jedna mala fotke bo nic nie bylo widac :/ za to polowkowe mam 11.04 i 12.04 wizyte kontrolna :D

po krwiaku slad zaginal ^^ ale mam zrobic badania na cukrzyce..68.5kg waga pokazala !!! jestem 10kg na plusie :baffled::baffled::baffled: boje sie strasznie co to bedzie !!!
dorzuce mini filmik jak sie wgra :)

zdjęcie (60).jpg

Załączniki

• zdjęcie (60).jpg
    zdjęcie (60).jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Super dzieciatko rośnie i już długość słuszna!!!:tak:
...a to ja nie wiedzialam, ze jak się więcej na wadze przytyje to jest podejrzenie cukrzycy:baffled:
no i zazdroszczę tych zdjęć 3d za każdym razem...:zawstydzona/y:

Do góry