reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
Ktr super, że wszystko ok
IzaVarsovie
super! gratuluje :-) 4cm to 11tc? wrzuc suwaczek, szkoda ze wam kaza placic wiecej na zdjecia 4d bo zazwyczaj to tylko kwestia przycisniecia jednego guzika a jaka w tego radocha
Chrobek - fajna fotka malucha :-) I cieszę się, że wszystko ok
Iza - ja mam na płycie z genetycznego nagrane 4d ;-) Fotki akurat nie mam. Lekarz, do którego chodzę na usg zawsze robi i zwykłe i 4d, tylko że ja i tak płacę za usg
Iza - ja mam na płycie z genetycznego nagrane 4d ;-) Fotki akurat nie mam. Lekarz, do którego chodzę na usg zawsze robi i zwykłe i 4d, tylko że ja i tak płacę za usg
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
ktr super!!!! tętno wskazuje na synka ciekawe czy kolejny zabobon się sprawdzi
o a co to teoria? jeszcze takiej nie słyszałam
ja też po prenatalnych (22.01) no i wszystko dobrze ostatnie usg miałam dwa dni temu, dzidzia prężyła się i prostowała nogi nie szło jej zmierzyć niestety przyplątała mi się infekcja mojej andzi i teraz muszę się z tym uporać najważniejsze, że dzidzia rośnie zdrowo
Izka87
o a co to teoria? jeszcze takiej nie słyszałam
ja też po prenatalnych (22.01) no i wszystko dobrze ostatnie usg miałam dwa dni temu, dzidzia prężyła się i prostowała nogi nie szło jej zmierzyć niestety przyplątała mi się infekcja mojej andzi i teraz muszę się z tym uporać najważniejsze, że dzidzia rośnie zdrowo
wiele kobiet mówi, że jak tętno wolniejsze(tak mniej niż 160) to na synka
ktr
:)
właśnie sprawdziłam jak było przy synku - od początku miał tętno 160, na 2 tyg. przed porodem 140, a w dzień porodu 180/190
aczkolwiek ja w te wszystkie teorie nie wierze, co ma być to już jest
aczkolwiek ja w te wszystkie teorie nie wierze, co ma być to już jest
reklama
S
Sisha
Gość
Dziewczyny ktore mialy juz badania genetyczne, mam pytanie do Was, dreczy mnie to od kilku dni, a to, ze ja lubie sie stresowac wszystkim wiec chcialam zapytac. Ile wynosila u Was waga plodu i jaki to byl tydzien? (w skrocie: E.F.B.W na karcie z USG genetycznym). U mnie wyszlo 90 g i bylam wtedy w 14tc i 4 dniu. Jak weszlam na strone internetowa z miarami i waga plodu to w 14/15tc plod powinien wazyc srednio 25g-50g, czyli wychodzi, ze wazy conajmiej dwa razy wiecej. Nie wiem czy to dobry znak czy zly..