Franek - nie ma tego złego. Będziesz miała usg na lepszym sprzęcie, a to chyba fajnie ;-) Dzidzia będzie starsza więc może poznasz już płeć. A to, że masz termin na koniec też przecież nie znaczy, że urodzisz ostatnia, bo i z tym różnie może być
reklama
franekkimono
Fanka BB :)
domi też tak wczoraj pomyślałam że może się dowiemy kto tam siedzi w brzuszku , no z tym terminem porodu to też prawda no oby nie za wcześnie
hej dziewczyny- co prawda nie udzielam sie az tak za czesto tutaj -ale sie nadrobi )))) - ja mam termin na 19.08 i bylam wlasnie wczoraj na prenatalnym i wszystko okej!ufff przeziernosc oki - bylam u polskiego ginka prywatnie- poswiecil nam 45 minut! - pokazywal nawet zoladek i pecherz, wszystko na miejscu - pepowine widzialam hihi - dzidzia krzyzowala nozki machala raczkami - super bylo przezycie jak dla mnie a o usmiechnietym ojcu dziecka nie wspomne- tez wagi mojego dziecka nie znam ale wyliczyl mi ze dzidzia duza na jeden dzien wstecz niz mi wychodzi na suwaczku.
Zobacz załącznik 537867 - ja dalej nie moge uwierzyc ze mi sie udalo zajsc w ciaze no ! a to nie sen - wow!!
franekkimono- masz date porodu w moje urodziny hahah
Zobacz załącznik 537867 - ja dalej nie moge uwierzyc ze mi sie udalo zajsc w ciaze no ! a to nie sen - wow!!
franekkimono- masz date porodu w moje urodziny hahah
marzycielka81
IzaVarsovie
wasze maluszki sa magikai, jeden w prozni zawieszony, a drugi do gory nogami ale juz duze smyki, jeszcze chwila a na jednym zdjeciu sie nie zmieszcza
franekkimono
Ale piękne maluszki,ja chyba jajko zniosę do następnej wizyty żeby to moje małe zobaczyć
franekkimono
No ja tak samo tylko że nie miałam USG,a ty miałaś?
reklama