reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

Jagoda, gratuluje udanej wizyty:-) Ja tez poznam plec dziecka dopiero za okolo miesiac i juz sie boje co mi lekarz powie, chlopak czy dziewczynka? A te skarpetki sa przeslodkie!

reklama
Jagoda - gratuluję udanej wizyty :-)
Co do płci - ja się dowiem koło 20 tc ale nie wiem czemu, jestem wprost pewna, że to chłopiec, jakby się okazało, że dziewczynka to chyba nie uwierzę :-D

Ja tez mam przeczucie, ze to chlopiec. Nawet, gdy mowie o dziecku to mowie "on", nie "ona". Gdyby moj chlopak okazal sie dziewczynka to tez pewnie bym nie uwierzyla na poczatku:-D

A ja mam przeczucie że znowu dziewczynka będzie.A pamiętam jak mój mówił że jak ten mój tata wytrzymuje z trzema kobietami w domu,haha może będzie miał okazję się przekonać :-D

Jagoda i Izka - kolejna porcja zdjęć pięknych dzidziusiów!

Franek - ja też czuję, że u mnie będzie dziewczynka :tak: Choć nie mam ochoty na słodkie, cerę też jakbym miała ładniejszą, ale wiadomo że to tylko takie bujdy :-) Mój gin jest na razie niechętny do ujawnienia płci. Uważa, że za wcześnie nie ma co szukać, żeby potem nie było rozczarowania.

Ostatnia edycja:
Witam po wizycie :) Dzięki za kciuki!

Wklejam najważniejszy kawałek który mi lekarz napisał:
"CRL- 62mm - odpowiada 13hbd; ilość płynu owodniowego - OK, serce, wątroba, żołądek i pęcherz moczowy prawidłowo położone.Akcja serca płodu miarowa 150/min. Prawidłowy przepływ w przewodzie żylnym. , BPD- 23mm- 12hbd, NT- 1,4mm, NB/+/ "

czyli wszystko OK :)

reklama
U mnie od początku na USG dzieciątko wychodziło starsze o tydzień niż z OM. Póki co termin porodu się nie zmienił czyli 20.08.

Izka - mówisz synek.... no cóż... mój mąż jest przekonany że będzie synek więc zobaczymy :)

Do góry