reklama
IzaVarsovie
Fanka BB :)
moj babel rowniez ma sie dobrze, wszystkie pomiary w normie, za to krwiak sie powiekszyl
mamy juz 63mm, serducho 150ud/min i raczej bedziemy CHLOPCEM zauwazanly mini kikutek miedzy nogami haha ale wszytsko jest jeszcze mozliwe
musze sie zabrac za szukanie imion bo dla chlopca nic specjalnego nie znalazlam :/
mamy juz 63mm, serducho 150ud/min i raczej bedziemy CHLOPCEM zauwazanly mini kikutek miedzy nogami haha ale wszytsko jest jeszcze mozliwe
musze sie zabrac za szukanie imion bo dla chlopca nic specjalnego nie znalazlam :/
IzaVarsovie
gine powiedziala ze mozemy sobie poprognozowac, mimo ze jeszcze za wczesnie na "diagnoze" i na jej oko to raczej bedzie chlopak- za 3tyg bedzie pewniej
marzycielka81
Iza gratulacje super:-)
Mój maluszek na ostatnim USG
usg genetyczne, wszytsko w porzadku przezierność 1,3, kości nosowe są:-):-)
Maluszek ma już 8,3 cm i od ostatniej wizyty 5 cm urósł . Płci lekarz mi jeszcze nie powiedział, dopiero na następnej wizycie za miesiąc i zaś trzeba czekać:-):-):-) A tu prezenty, które dostałam na urodziny i maluszek się załapał na swoją część
usg genetyczne, wszytsko w porzadku przezierność 1,3, kości nosowe są:-):-)
Maluszek ma już 8,3 cm i od ostatniej wizyty 5 cm urósł . Płci lekarz mi jeszcze nie powiedział, dopiero na następnej wizycie za miesiąc i zaś trzeba czekać:-):-):-) A tu prezenty, które dostałam na urodziny i maluszek się załapał na swoją część
reklama
marzycielka81
Jagoda śliczny maluszek