reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

Gratuluje udanych wizyt:-)
madzik1980, gratuluje coreczki. Dla mnie tez wlasnie na tym USG wyglada na dziewczynke.
fibi86, ale wielki maly czlowieczek:-)
Loleczka, gratuluje 7-centymetrowego dzieciatka. Moje dziecko na USG tez malo sie ruszalo, ale nie wydaje mi sie, ze to cos niepokojacego. Moze akurat spal.

reklama
Fibi, Loleczka - super fotki maluchów i cieszę się, że wszystko ok! :-)

Ja też już po :-) Maluch ma 62 mm i wszystkie parametry w normie :-) Mam film na płycie ale niestety wiele nie będzie na nim widać, bo dzidziol, całą wizytę przespał z nogami w górze :-D

Zdjęcie trochę niewyraźne ale to z telefonu DSC_0301.jpg

Maciejka targuj sie!!!! powiedz ze chcesz jedno zdjecie i koniec- uprzyj sie- musza ci dac- oni i tak to potem wyrzuca, a jedno zdjecie wiecej wydrukowane nic ich nie kosztuje- walcz o swoje- powiedz im ze chcesz rodzicom pokazac albo cos w tym stylu... to nie jest normalne ze odmawiaja ci zdjecia usg

loleczka, gratuluję olbrzymka! Zdjęcie super, a jaki mózg wyraźny. Mały "mądrala" rośnie.:-):-)
domi, tobie też gratuluję, fajne zdjęcie a że spało, widać ma w nosie że go podglądają. Co za stoicyzm!:-)

Maciejka, tak jak pisze Iza, walcz! Powiedz że koniecznie chcesz mieć chociaż jedno na pamiątkę. Naprawdę dziwny ten twój lekarz...:-)

reklama
Do góry