reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

Lewan cieszę się z kolejnych dobrych wieści:-)Super wyniki. :-)Szkoda że zdjęć nie daje twój doktor, ale najważniejsze że wszystko ok.

reklama
obiecane fotki brzdąca :-)

2013-01-24 19.35.09.jpg2013-01-24 19.34.23.jpg

Ostatnia edycja:
Ale fajne fotki :-) ciesze się razem z Wami dziewczyny :-)..
Moje USG już za 1,5 tyg. i nie moge się doczekać :tak::tak::tak:
Ciekawa jestem czy w 12 tyg.lekarz zdradzi mi płec...chciałabym...nie wiem ale jakoś czuję, że będzie chłopiec :-)

super wszystkie macie te dzidzie :D ale chłopaki jak na razie królują^^
dziewczyny ci lekarze to na zwykłym aparacie do usg wam wykrywają tą płeć tak wczesnie czy jakimś specjalnym? bo ja sie na tym w ogóle nie znam :zawstydzona/y: a nie wiem o jakie badanie pytac moją lekarkę jak będę u niej za tydzień :-(

aa no i gin nie chcial mi powiedziec nic na temat plci stwierdzil ze nie chce sie pomylic i nas wprowadzac w blad , takze musze jeszcze troszke poczekac :p

dziewczyny, super te zdjęcia :)

ja jutro wieczorem mam usg i już się nie mogę doczekać, mam nadzieję, że nagrają mi na płytkę i dadzą zdjęcie, bo niestety mąż nie może ze mną pojechać, a chciałabym, żeby też mógł bobo pooglądać :)

reklama
ja poIMG-20130128-00010.jpg genetycznym wszystko ok, przezierność , kość nosowa ,przepływ przez zastawkę trójdzielną i przepływ w przewodzie żylnym tez ok, maleństwo ma 6 cm i najprawdopodobniej to dziewczynka, tętno 164

Do góry