reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

reklama
U nas też wszystko ok :-) Trochę niewyraźne bo to zdjęcie wydruku :-)
2013-01-29 12.31.21.jpgCiotki, pozdrawiam Was!:-D

Dorkazz - kurcze nie wiem :zawstydzona/y: zapomniałam się zapytać albo lekarz mówił a ja zapomniałam:szok: ale pewnie wszystko w normie bo tak to by coś więcej mówił.

reklama
Fibi, super dzieciaczka widać!
Ja już po wizycie:-)
Wszystko wydaje sie byc oki, narządy, liczba rączek, nóżek ;-), uderzenia serca (161), ilośc wód, przepływy itp.
Przezierność u nas wyszła 1,4... wielkość prawie 7 cm :-D
Miałam wrażenie, że mało się ruszał (jakiś śpiący, albo leniwy ;-) ) i doktorek musiał pukac w brzuszek, żeby sie obrócił... W końcu mam kartę ciąży i okazalo się, że lekarz zapomnial zlecicmi badanie na żółtaczkę, więc znów bede musiała iść do labo...
poza tym moge iśc do dentysty i brać znieczulenie miejscowe, bo twierdzi, że to nie szkodzi...jupi!
Jedynie czego żałuje, to tego, że zapomniałam dopytac jak tam moje torbielki....ale skoro sam nic o nich nie mówił to wychodzi, że chyba źle nie jest...13 tydzień nr 1.jpg13 tydzień nr 2.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry