reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

moja ginka ma cudowną wagę, która pokazuje 4 kg mniej w stosunku do mojej wagi:-D ale waży mnie ona na wizytach i rzekomo schudłam 2 kg, w co ciężko mi jakoś uwierzyć hehe

reklama
Halo!!!! Ja też macham łapką do e-ciotek :-)

USG4 - Kopia.jpg

Wszystko u mnie w porządku, kość nosowa jest, przezierność ok. Serduszko znów 170. Na początku spałam, ale pan doktor tak mamę męczył, że się obudziłam i ładnie jej machałam :-) I lekarz powiedział mamie, że to za wcześnie ale gdyby miał strzelać to raczej jestem dziewczynką :-D

Agata superrr, jak narazie same chłopaki królują :D

Anula to w takim razie kciuki za dziewuszkę :)

aleksandra no brawoo :) będą sukieneczki, zazwyczaj jak jest chłopak to coś już widać, poza tym wyrostek płciowy układa się troszkę inaczej niż u dziewczynek, więc gratuluję :) no i tętno też szybsze od forumowych siusiaków

reklama
Dziewczyny napatrzeć się na Wasze zdjęcia nie mogę :)) Żałuję, że ja takiego nie dostałam (mój lekarz nie robi wydruków tylko zapisuje na płytce, ale trzeba go poinformować przed badaniem - a ja ze stresu zapomniałam). Ale to nie ważne. Dziś mieliśmy badanie prenatalne, mój mąż pierwszy raz zobaczył dzidziusia i nadal nie może uwierzyć. Wszystko na chwilę obecną jest dobrze. Przezierność 1,5, kość nosowa obecna. Płci nie zdradził, ale ja mam jakieś przeczucia, że dziewczynka :) Krwiaka już nie ma, ale nadal mam się oszczędzać i brać progesteron. No i żurawit i urosept ze względu na bakterie w moczu. Całuję Was wszystkie!

Do góry