reklama
IzaVarsovie
Fanka BB :)
anula agata gratulacje dziewczyny,
i krola maciusia I tez witamy (kolejny siusiak z ud serca ponizej 160/min ^^)
i krola maciusia I tez witamy (kolejny siusiak z ud serca ponizej 160/min ^^)
aleksandral
Halo!!!! Ja też macham łapką do e-ciotek :-)
Wszystko u mnie w porządku, kość nosowa jest, przezierność ok. Serduszko znów 170. Na początku spałam, ale pan doktor tak mamę męczył, że się obudziłam i ładnie jej machałam :-) I lekarz powiedział mamie, że to za wcześnie ale gdyby miał strzelać to raczej jestem dziewczynką
Wszystko u mnie w porządku, kość nosowa jest, przezierność ok. Serduszko znów 170. Na początku spałam, ale pan doktor tak mamę męczył, że się obudziłam i ładnie jej machałam :-) I lekarz powiedział mamie, że to za wcześnie ale gdyby miał strzelać to raczej jestem dziewczynką
zaczarowana79
3*mama :-)
Aleksandral, świetne fotki!, Gratulacje zdrowej dzidzi i rozpoznanej płci:-)
Agata_K
Aleksandral, super wieści!! Świetna księżniczka!
Izka87
Agata superrr, jak narazie same chłopaki królują
Anula to w takim razie kciuki za dziewuszkę
aleksandra no brawoo będą sukieneczki, zazwyczaj jak jest chłopak to coś już widać, poza tym wyrostek płciowy układa się troszkę inaczej niż u dziewczynek, więc gratuluję no i tętno też szybsze od forumowych siusiaków
Anula to w takim razie kciuki za dziewuszkę
aleksandra no brawoo będą sukieneczki, zazwyczaj jak jest chłopak to coś już widać, poza tym wyrostek płciowy układa się troszkę inaczej niż u dziewczynek, więc gratuluję no i tętno też szybsze od forumowych siusiaków
marzycielka81
gratulacje z udanych wizyt i każde z Waszych zdjęć jest super
reklama
Lewan
Dziewczyny napatrzeć się na Wasze zdjęcia nie mogę ) Żałuję, że ja takiego nie dostałam (mój lekarz nie robi wydruków tylko zapisuje na płytce, ale trzeba go poinformować przed badaniem - a ja ze stresu zapomniałam). Ale to nie ważne. Dziś mieliśmy badanie prenatalne, mój mąż pierwszy raz zobaczył dzidziusia i nadal nie może uwierzyć. Wszystko na chwilę obecną jest dobrze. Przezierność 1,5, kość nosowa obecna. Płci nie zdradził, ale ja mam jakieś przeczucia, że dziewczynka Krwiaka już nie ma, ale nadal mam się oszczędzać i brać progesteron. No i żurawit i urosept ze względu na bakterie w moczu. Całuję Was wszystkie!