Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no zobaczysz....najwazniejsze zeby dziecie bylo zdrowe....a tez slyszalam ze podobno jak na przedniej scianeie to slabsze ruchy ale u mnie to sie nie sprawdzaKasiente teraz odczytałam z uwag pod zdjęciem z USG, że też mam łożysko na przedniej ścianie, nie wiedziałam, że to wpływa na intensywność odczuwanych ruchów przez mamę, bo ja non stop też Polunię czuję i każdy ruch widać na brzucholu i czuć pod ręką, czyli to nie ma znaczenia czy tylna czy przednia ściana??
Ja mam tylko ponoć wąskie biodra i miednicę i max do 4 kg mi powiedział mój gin mogę urodzić SN, w sierpniu idę do dwóch okulistów - zobaczymy jak z moją wadą i czy mogę się obejść bez cesarki:/
u piekny synalekWitajcie Mamuśki po przerwie! Jeszcze raz witam nowe mamy.
Chciałam się pochwalić zdjęciami mojego synusia z ostatniego usg, waży ponad 400 g, rozwija się harmonijnie, podczas badania spał, bo był bardzo spokojny i trzymał jedną łapkę przy buzi a drugą nad głową- zupełnie jak jego tata gdy śpi ;-)
Zobacz załącznik 375575Zobacz załącznik 375576